Refurbished Sony kopen | 3 jaar garantie | reBuy (12)

Refurbished Action cam Sony kopen

Refurbished Action cam Sony

Met een Sony Action cam kun je de geweldigste video's maken tijdens de meest actieve momenten in je leven. Denk bijvoorbeeld aan een HD-video tijdens het snorkelen in de Bahama's of tijdens een ruige mountainbike-tocht in de Ardennen. Om te profiteren van veel voordeel kun je een refurbished Action cam Sony kopen bij reBuy. Je tweedehands apparaat is volledig nagekeken en indien nodig gerepareerd. Daarnaast is online winkelen bij reBuy veilig en krijg je altijd drie jaar garantie op je aankoop.

Refurbished Action cam Sony kopen bij reBuy

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een refurbished Action cam van reBuy. Ten eerste is een refurbished apparaat voordeliger dan een nieuw apparaat. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je Action cam Sony tweedehands volledig functioneel is. Alle Action cams worden namelijk zorgvuldig nagekeken en gereviseerd. Heb je je, om welke reden dan ook, bedacht en wil je afzien van je aankoop? Dan kun je je Sony Action cam binnen 21 dagen kosteloos retourneren. Niet in de laatste plaats is het kopen van een refurbished Action cam Sony goed voor het milieu.

Kies je voordeel met de refurbished Action cam Sony productklassen

Het assortiment van reBuy bestaat uit talloze modellen Action cams van Sony. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende productklassen. Deze productklassen zijn ingedeeld naar de hoeveelheid en zichtbaarheid van gebruikssporen. Zo betaal je het meest voor een Action cam Sony die er als nieuw uitziet. Uiteraard betaal je minder dan de nieuwprijs. Wil je zoveel mogelijk korting? Ga dan voor de productklasse 'sterk gebruikt'. We onderscheiden de volgende productklassen:

  • Als nieuw: het apparaat ziet er uit als nieuw en heeft niet of nauwelijks zichtbare gebruikssporen. Je betaalt daarom de hoogste prijs voor deze productklasse.
  • Zeer goed: het apparaat kan kleine gebruikssporen vertonen die niet voelbaar zijn.
  • Goed: er zijn lichte zichtbare gebruikssporen zichtbaar en voelbaar.
  • Sterk gebruikt: het apparaat heeft duidelijk zichtbare gebruikssporen, maar is volledig functioneel. Deze productklasse is het voordeligst.

Kan ik onderwatervideo's maken met een Action cam Sony tweedehands?

Een Action cam van Sony is zeer geschikt voor bijzondere onderwatervideo's. Afhankelijk van het model is de behuizing waterdicht of wordt er een aparte waterdichte behuizing meegeleverd. Dat betekent bij sommige modellen dat je tot wel 60 meter diepte video's kunt maken. Daarnaast beschik je bij een aantal modellen, zoals de AS20, over een speciale onderwatermodus zodat de kleuren zo natuurlijk mogelijk overkomen.

Kan ik ook foto's maken met een refurbished Action cam Sony?

De Action cams van Sony zijn op de eerste plaats ontworpen om video's te maken tijdens actieve momenten. Daarom zijn de behuizingen altijd water- en schokbestendig. Wil je ook foto's maken tijdens een duikavontuur of een wilde fietstocht? Dan hoef je naast je refurbished Action cam Sony geen apart fototoestel mee te nemen. Je kiest eenvoudig voor de speciale fotomodus om ook fantastische foto's te maken op unieke momenten.