Refurbished Digitale camera's kopen | 3 jaar garantie | reBuy (437)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished digitale camera kopen

Opgewekt een refurbished digitale camera kopen

Bij reBuy staan zoveel mooie refurbished digitale camera's op je scherm, dat de keus nog lastig wordt. Al deze fototoestellen heb jij de laatste jaren vast wel eens aan je wensenlijst toegevoegd. Nieuw kunnen ze erg duur zijn. Daar komt nu verandering in, want wie bij reBuy een digitale camera tweedehands koopt, is gewoon heel voordelig uit. Door ons unieke systeem van classificering ben je in sommige gevallen tot wel 50 % voordeliger uit. Daarbij is elke refurbished digitale camera 100 % functioneel, want elk exemplaar doorloopt bij reBuy een volledig controletraject. Of je nu een gebruikte spiegelreflex of een systeemcamera zoekt, je vindt alle grote merken in ons aanbod met alle technische details die jij nodig hebt.

Een refurbished digitale camera, klaar voor een tweede leven

Wist je dat 'refurbished' echt iets anders betekent dan 'tweedehands'? Wanneer we over refurbished spreken, zeggen we daarmee dat een camera weer helemaal geschikt is gemaakt voor hernieuwd gebruik. Je koopt duurzaam en bespaart daarmee waardevolle grondstoffen. Twijfel over de kwaliteit is nergens voor nodig. We geven immers altijd drie jaar garantie mee. Daarbij garanderen wij dat jouw gebruikte digitale camera voor 100% functioneel is. Heb je na aankoop toch spijt? Dan geldt bij ons altijd 21 dagen lang: niet goed, geld terug. Tijdens het traject dat de gebruikte digitale camera bij ons aflegt, wordt alles professioneel schoongemaakt. Is een onderdeel versleten, dan wordt dit direct vervangen door een nieuw, hygiënisch onderdeel. Wat het winkelen bij reBuy extra leuk maakt, zijn de verschillende condities waaruit je kunt kiezen. De conditie van de buitenkant bepaalt namelijk de prijs. Zo kies je voor een lage prijs als jouw tweedehands digitale camera enkele gebruikssporen mag hebben. Wil je dat je gebruikte digitale camera er nog helemaal als nieuw uitziet, dan betaal je gewoon iets meer.

Gebruikte digitale camera uit het A-assortiment

Tot zo ver het aantrekkelijke verhaal dat voor al onze refurbished producten geldt. Nu kom je aan de vraag toe welke refurbished digitale camera voor jou de beste keuze is. Misschien heb je een voorkeur voor een bepaald merk? Dan is het goed om te weten dat je bij reBuy elk merk kunt kopen dat zich in het A-assortiment bewezen heeft. Denk aan Sony, Canon, Panasonic en bijvoorbeeld Nikon camera's. Natuurlijk zijn dit niet onze enige merken. Ook merken als Samsung en Lumix schitteren in ons assortiment. Op verschillende tijdstippen zijn er altijd weer verschillende typen bij ons op voorraad. Een refurbished digitale camera kopen bij reBuy is wat dat betreft een kwestie van toeslaan op het juiste moment.

Welke refurbished digitale camera kies jij?

Je hebt de keuze voor een bepaald merk gemaakt, of het merk maakt je niet uit. Dan komt het moment om te beslissen welke soort digitale camera je tweedehands bij ons gaat kiezen. Wordt het een spiegelreflex, een systeemcamera of een compactcamera. De keuze die jij maakt hangt altijd samen met het doel waarvoor je de gebruikte digitale camera kiest. Voor het maken van technisch hoogstaande reportages, bevelen wij van harte onze collectie spiegelreflexcamera's aan. Bij portret- en reportagefotografie is naast de spiegelreflex ook een systeemcamera een goede keus. Neem je op uitstapjes en tijdens de vakantie graag makkelijk een camera mee, kies dan voor een kleine compactcamera.