Refurbished Canon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (120)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Fabrikant
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Canon digitale camera kopen

Refurbished Canon digitale camera

Ben je op zoek naar een digitale camera voor je vrijetijdsbesteding als hobbyfotograaf, of om foto's te maken tijdens je vakantie? Bij reBuy schaf je voordelig een refurbished Canon digitale camera waarmee je haarscherpe foto's kunt maken. Je hebt de keuze uit verschillende modellen uit bijvoorbeeld de PowerShot- of de IXUS-serie. Denk aan compacte camera's die je eenvoudig in je broekzak meeneemt of geavanceerde camera's met een grote zoomlens. Alle tweedehands Canon digitale camera's zijn 100% werkend en worden geleverd met garantie.

Refurbished Canon digitale camera kopen bij reBuy

Een refurbished Canon digitale camera kopen bij reBuy heeft veel voordelen. Zo betaal je altijd minder dan de nieuwprijs, maar ben je verzekerd van een fototoestel dat volledig functioneel is. Alle apparaten worden namelijk zorgvuldig gecontroleerd en gerepareerd wanneer dat nodig is. Verder krijg je standaard drie jaar garantie en kun je je aankoop binnen 21 dagen retourneren wanneer je refurbished Canon digitale camera niet aan je verwachtingen voldoet. De voordelen van reBuy op een rijtje:

  • 100% werkende camera voor een aantrekkelijke prijs
  • drie jaar garantie
  • kosteloos retourneren binnen 21 dagen
  • door een refurbished Canon digitale camera te kopen draag je bij aan een schoon milieu.

Extra voordeel dankzij productklassen van Canon digitale camera tweedehands

Een Canon digitale camera tweedehands is altijd goedkoper dan een nieuw fototoestel. Daarnaast profiteer je van extra voordeel wanneer je kiest voor een refurbished camera uit een lagere productklasse. Dat betekent dat de camera voordeliger is naarmate deze meer gebruikssporen heeft. Je kunt kiezen uit de volgende productklassen:

  • Als nieuw: de camera heeft geen zichtbare gebruikssporen en valt daarom onder de hoogste prijsklasse
  • Zeer goed: de camera heeft lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • Goed: de camera heeft in lichte mate gebruikssporen die voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: de camera heeft meerdere voelbare gebruikssporen, is 100% functioneel en valt onder de laagste prijsklasse.

Kan ik foto's meteen online delen met een refurbished Canon digitale camera?

Het assortiment van reBuy bestaat uit diverse Canon camera's die van elkaar verschillen op het gebied van functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan een compacte IXUS 155 waarmee je tot wel 20x kunt inzoomen en over handige voorgeprogrammeerde instellingen beschikt. Daarnaast zijn er geavanceerde modellen, zoals de Canon PowerShot G1 X Mark II, die je draadloos kunt verbinden met je smartphone. Op deze manier kun je je fototoestel op afstand bedienen en foto's meteen delen via wifi.

Kan ik full HD video's maken met een Canon digitale camera tweedehands?

De camera's van Canon zijn uitgerust met een groot aantal functies. Denk bijvoorbeeld aan het HS-systeem waarmee je prachtige foto's maakt bij weinig licht of automatische beeldstabilisatie. Daarnaast heb je met alle Canon digitale camera's de mogelijkheid om naast foto's ook video's op te nemen. De kwaliteit van de video's hangt af van het model. Ben je op zoek naar een camera waarmee je full HD-video's met een resolutie van 1920 x 1080 pixels kunt opnemen? Kies dan bijvoorbeeld voor een refurbished Canon PowerShot G7 X of een Canon PowerShot G3 X.