Refurbished Fujifilm kopen | 3 jaar garantie | reBuy (30)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Fujifilm digitale camera kopen

Een refurbished Fujifilm digitale camera kopen bij reBuy

Fujifilm is een multinational uit Japan en opgericht in 1934. Het bedrijf staat bekend om zijn kopieermachines en printers, maar met name in de fotografie is Fujifilm een leidend wereldmerk. In de jaren voorafgaand aan het digitale tijdperk waren er maar twee wereldleiders op het gebied van fotopapier en fotorolletjes: Fujifilm en het Amerikaanse Kodak. Door zijn zeer grote ervaring en innovativiteit heeft Fujifilm ook succesvol de overstap gemaakt naar digitale camera's. Bij reBuy kun je een topkwaliteit refurbished Fujifilm digitale camera kopen met veel voordelen.

Voordelen van een refurbished Fujifilm digitale camera

Het is mogelijk om een goede tweedehands Fujifilm digitale camera te kopen voor een aantrekkelijke prijs. Je weet dan echter niet zeker dat alles nog goed werkt en je niet over korte tijd tegen hoge reparatiekosten aanloopt. reBuy geeft je veel meer zekerheid. Elke Fujifilm digitale camera die wij binnen krijgen gaat eerst naar de vakkundige technische afdeling. Daar zorgen ze voor een intensieve schoonmaakbeurt van het binnenwerk en controleren ze elk onderdeel op een ongestoorde werking. Slecht presterende of defecte onderdelen worden vervangen. Het eindresultaat is een refurbished Fujifilm digitale camera die 100% functioneel is. Je krijgt van ons 21 dagen geld-teruggarantie en drie jaar garantie op de werking.

Grote prijsvoordelen bij een refurbished Fujifilm digitale camera met gebruikssporen

Deze garanties behoren tot de grote voordelen van een refurbished camera via reBuy. rebuy biedt je ook een zeer interessant prijsvoordeel. Dit voordeel is afhankelijk van de aard van de gebruikssporen die voor jou acceptabel zijn. Het kan voorkomen dat je refurbished camera gebruikssporen vertoont. Wij geven de garantie dat ze niet van invloed zijn op de werking. Elke refurbished Fujifilm camera geven we een plek in een van de volgende gebruikscategorieën:

  • Als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen
  • Zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • Goed: zichtbare gebruikssporen die voelbaar kunnen zijn
  • Sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn

Je prijsvoordeel kan oplopen tot wel 50% van de nieuwwaarde.

Welke refurbished Fujifilm digitale camera is een goede compact camera?

Compacte camera's zijn zeer populair omdat ze makkelijk hanteerbaar, licht van gewicht en eenvoudig mee te nemen zijn. Fujifilm maakt een aantal compacte camera's die daarbij ook nog zeer goede prestaties laten zien. De Fujifilm X100F is een compacte digitale camera met een resolutie van 24,3 megapixels, een helder en vast display van 3 inch en de mogelijkheid om hoogwaardige videobeelden op te nemen in 1080 p full-HD kwaliteit. Wie graag sportieve acties fotografeert, legt met 8 frames per seconde alles haarscherp vast.

Welke refurbished Fujifilm digitale camera is geschikt voor gevorderde fotografen?

Zowel professionals als gevorderde amateurfotografen stellen hoge eisen aan hun camera-opties en de Fujifilm X-T2 zal dan ook niet teleurstellen. Zijn resolutie bedraagt 24,3 megapixels en videobeelden schiet je in contrastrijke en heldere 4 K Ultra HD-kwaliteit. Hij heeft een handig draaibaar display en zijn zeer goed functionerende autofocus maakt het mogelijk om ook snel bewegende objecten of dieren snel en scherp te fotograferen of te filmen.