Refurbished Panasonic kopen | 3 jaar garantie | reBuy (94)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Panasonic digitale camera kopen

Een refurbished Panasonic digitale camera kopen bij reBuy

Panasonic is een grote Japanse multinational die al honderd jaar actief is. Panasonic is wereldwijd een grote en innovatieve speler. Op het gebied van consumentenelektronica, maar ook met de ontwikkeling van nieuwe batterijen samen met Tesla van Elon Musk. Panasonic maakt zeer betrouwbare en kwalitatief hoogstaande digitale camera's die je onder de naam Panasonic DMC of Panasonic Lumix kunt aanschaffen. Bij reBuy kun je een refurbished Panasonic digitale camera kopen met een uitgebreide garantie en veel prijsvoordeel.

Voordelen van een refurbished Panasonic digitale camera

Wie wil besparen op de nieuwprijs van een Panasonic camera, kan uiteraard een tweedehands Panasonic digitale camera kopen. Je weet dan echter niet of alle onderdelen nog net zo goed werken als bij een nieuw exemplaar en of je niet snel geconfronteerd wordt met hoge reparatie- of onderhoudskosten. reBuy geeft drie jaar garantie op een refurbished Panasonic camera. Elke gebruikte Panasonic digitale camera krijgt van onze technische dienst een uiterst strenge controle. Het binnenwerk wordt uitgebreid gereinigd en alle minder goed functionerende onderdelen worden vervangen. reBuy biedt een refurbished digitale camera van Panasonic pas aan als hij weer 100% functioneel is. Je krijgt van ons ook nog een 21-dagen-geld-teruggarantie.

Een refurbished Panasonic digitale camera met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je refurbished Panasonic digitale camera aan de buitenkant gebruikssporen vertoont. reBuy geeft je de garantie dat deze gebruikssporen geen invloed hebben op de werking van je camera. Als je gebruikssporen geen probleem vindt, krijg je van ons een extra prijsvoordeel dat kan oplopen tot 50 van de verkoopprijs van een nieuwe camera. Elke Panasonic camera die reBuy aanbiedt, krijgt een plaats in een van deze vier categorieën:

  • Als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen
  • Zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • Goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar
  • Sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen

Welke refurbished Panasonic digitale camera is een goede entry-level compact camera?

Veel gebruikers kiezen voor een Panasonic compact camera vanwege de goede prestaties en het handige formaat, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen in je tas of jaszak. De Panasonic Lumix TZ200 biedt je ook nog veel extra's. Zo kun je videobeelden schieten in 4K Ultra HD-kwaliteit. Met een framerate van 10 frames per seconde maak je ook mooie slow-motionbeelden. De Lumix TZ200 heeft 15 x optische zoom en een resolutie van 20,1 megapixels. Ook is hij voorzien van een 3 inch touchscreen interface.

Welke refurbished Panasonic digitale camera heeft de beste zoomlens?

Als je een zoomlens gebruikt, is het van belang dat je beeld ook op grote afstand haarscherp en helder is. De Panasonic Lumix DC-FZ80K heeft maar liefst 60 x optische zoom en met zijn 18,1 megapixel camera schiet hij zowel foto's als videobeelden in 4K Ultra-HD kwaliteit. Ook is hij uitgerust met een handige 3 inch touchscreen. Het DFD focussysteem zorgt voor bijna onmiddellijk scherpstellen. Je mist geen enkele interessante actie als je met 30 frames per seconde je haarscherpe foto's schiet.