Refurbished Samsung kopen | 3 jaar garantie | reBuy (21)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Samsung digitale camera kopen

Een refurbished Samsung digitale camera kopen bij reBuy

Samsung is een Zuid-Koreaanse multinational die werd opgericht in 1938. Sinds de jaren zestig is Samsung ook een grote speler op het gebied van consumentenelektronica. Momenteel is het onderdeel Samsung Electronics zelfs wereldwijd nummer twee. Samsung wordt geroemd om zijn innovatieve ontwerpen en zijn technische mogelijkheden die zorgen voor nog meer gebruiksgemak. Bij reBuy kun je een betrouwbare refurbished Samsung digitale camera kopen die volledig functioneel is, voor een prijs die kan oplopen tot 50% van de nieuwwaarde. In het assortiment van reBuy kun je onder meer de volgende series vinden:

  • Samsung NX-serie
  • Samsung New Vision-serie
  • Samsung Digimax-serie
  • Samsung DualView-serie

Voordelen van een refurbished Samsung digitale camera

Om geld te besparen kun je natuurlijk een tweedehands Samsung digitale camera kopen. Je weet dan echter niet zeker of je nog voldoende garantie hebt en of alle onderdelen nog wel naar behoren werken. Je loopt het risico dat je al snel te maken krijgt met hoge reparatiekosten. Dit risico loop je niet als je besluit om bij reBuy een refurbished Samsung digitale camera te kopen. Elke Samsung digitale camera die wij aanbieden, is van tevoren door onze technische afdeling uitgebreid getest. Wij maken het binnenwerk volledig schoon en controleren de werking van elk onderdeel. Slecht functionerende onderdelen vervangen we. Uiteindelijk bieden we jou een refurbished Samsung digitale camera die 100% functioneel is en geven we je drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Samsung digitale camera met gebruikssporen

Aan de buitenkant kan je Samsung digitale camera gebruikssporen vertonen. Hoe meer gebruikssporen jij wilt accepteren, des te groter is je prijsvoordeel. Gebruikssporen zullen nooit de werking van je camera negatief beïnvloeden. reBuy plaatst elke Samsung digitale camera in een van de volgende gebruikscategorieën:

  • Als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen
  • Zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • Goed: zichtbare gebruikssporen die voelbaar kunnen zijn
  • Sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welke refurbished Samsung digitale camera heeft de beste zoom-opties?

Samsung biedt een aantal digitale camera's aan die voorzien zijn van maar liefst 60 x optische zoom. Als je scherpe foto's wilt schieten met een zoomlens is de resolutie van je camera uiterst belangrijk, maar ook de scherptediepte. De Samsung WB 2200F digitale camera heeft 60 x optische zoom en een resolutie van 16 megapixels. Bij volledige zoom heeft deze camera een diafragmaopening van f/5,9. De dual grip maakt het mogelijk om in meerdere posities goed in te zoomen. Bovendien kun je met de groothoeklens van 20 mm ook zeer scherpe landschapsfoto's schieten.

Welke refurbished Samsung digitale camera heeft de beste video-opties?

Kies voor de Samsung NX30 digitale camera als je echt state-of-the-art videobeelden wilt schieten. Deze camera heeft een 18-55 mm lens en een super-AMOLED display van 3 inch. Hij schiet beelden in full-HD kwaliteit, met een sluitertijd van 1/8000 seconde en een razendsnelle autofocusfunctie. Hierdoor kun je gemakkelijk in 9 frames per seconde filmen, waardoor je haarscherpe high speed-acties kunt vastleggen. Je beelden deel je dankzij de ingebouwde wifi onmiddellijk via social media.