Refurbished Fujifilm kopen | 3 jaar garantie | reBuy (28)

Lensmount
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Lenstype
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Fujifilm objectief kopen

Een refurbished Fujifilm objectief kopen bij reBuy

Iedereen die in het analoge tijdperk fotografeerde en fotopapier en fotorolletjes gebruikte, kent de naam Fuji. Fujifilm is al vele decennia een toonaangevende fabrikant van optische instrumenten, camera's, kopieermachines en toebehoren voor fotografie. Deze Japanse multinational heeft een aantal productinnovaties geïntroduceerd, en ook in het digitale tijdperk blijft het bedrijf topkwaliteit leveren. Je kunt bij reBuy met veel voordeel en vooral veel zekerheid een Fujifilm camera aanschaffen, maar ook een uitstekend refurbished Fujifilm objectief kopen.

Voordelen van een refurbished Fujifilm objectief

Wie op zoek is naar prijsvoordeel kan een tweedehands Fujifilm objectief kopen. Dit is echter niet zonder risico's. Je weet niet of het objectief van binnen vervuild of aangetast is en of alle onderdelen nog wel naar behoren werken. Door een refurbished Fujifilm objectief te kopen bij reBuy geef je jezelf veel meer zekerheid. Elk Fujifilm objectief dat wij binnenkrijgen, gaat naar de technische afdeling voor een uitgebreide interne schoonmaakbeurt en inspectie. Wij vervangen alle defecte en niet goed werkende onderdelen. Als het objectief weer 100% functioneel is, geven we ook de buitenkant een schoonmaakbeurt en bieden we het in de verkoop aan. Je krijgt van ons drie jaar garantie op een ongestoorde werking.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Fujifilm objectief met gebruikssporen

Het kan gebeuren dat je refurbished Fujifilm objectief aan de buitenkant gebruikssporen heeft. Echter, deze gebruikssporen zullen nooit van invloed zijn op de werking van je objectief. Als jij geen problemen hebt met gebruikssporen, dan gunt reBuy je een extra prijsvoordeel dat kan oplopen tot wel 50% van de aanschafwaarde van een nieuw objectief. Elk objectief van Fujifilm delen we in een van de volgende vier gebruikscategorieën in:

  • Als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen
  • Zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • Goed: zichtbare gebruikssporen die voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welk refurbished Fujifilm objectief heb ik als beginnende fotograaf nodig?

Begin je met fotograferen en wil je snel grote stappen richting professionaliteit maken, dan kun je het beste investeren in Fujifilm objectieven die veel gebruiksgemak en goede resultaten opleveren. Als standaard objectief is de Fujifilm XF 35 mm F2 R WR geschikt. Door zijn f/2.0 diafragmaopening is hij bovendien erg lichtgevoelig en geschikt voor fotografie binnenshuis of in de schemering. Hij is weather-sealed, dus ook een regenbui kan hij verdragen. De Fujinon XF 60 mm F2.4 R Macro is een uitstekende macrolens en met de praktische Fujinon XF 18-135 mm F3.5-5.6 R LM OIS WR krijg je de kneepjes van het inzoomen snel onder de knie.

Welk refurbished Fujifilm objectief heeft een goede beeldstabilisator?

Als je foto's schiet, zeker bij snelle actiescènes of nachtfotografie, is het van belang dat je camera zo stabiel mogelijk staat en eventuele trillingen worden opgevangen. Veel fabrikanten hebben hun camera's en objectieven voorzien van actieve trillingsonderdrukking. Fujifilm noemt het eigen systeem Optical Image Stabilization. In je lens zit haaks op de motor die je zoom aanstuurt een motor die trillingen opvangt en je beeld haarscherp houdt. Elk Fujifilm objectief dat in zijn naam OIS heeft staan, is voorzien van deze zeer goed werkende beeldstabilisator.