Refurbished Nikon 1 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (29)

Beeldstabilisator
arrow-down
Lenstype
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Nikon 1 objectief kopen

Refurbished Nikon 1 objectief kopen voor een complete merkset

Fotografeer jij met een Nikon 1 systeemcamera, dan wil je vast wel geregeld een nieuwe lens uitproberen. Die zijn best prijzig en jij kunt je geld natuurlijk maar één keer uitgeven. Een refurbished Nikon 1 objectief kopen bij reBuy biedt jou de unieke kans om tegen een geringe prijs de beste kwaliteit in handen te krijgen. Kijk je in ons overzicht, dan zie je een groot aantal modellen van Nikon zelf. Die zijn helemaal ontwikkeld met jouw camera in gedachten. De bediening, lichtsterkte en toegepaste verhoudingen van elk refurbished Nikon 1 objectief zijn volledig in harmonie met jouw Nikon 1 systeemcamera. Daarbij komt dat je met het opschroeven van het gebruikte Nikon 1 objectief een complete merkset in handen houdt. Altijd leuk om mee gezien te worden. Op een bruiloft of ander feest geeft die extra kwaliteit jou als fotograaf direct een pré.

Nikon 1 objectief tweedehands van groothoek tot tele

De bouw van elk refurbished Nikon 1 objectief beantwoordt aan de hoge kwaliteitseisen van Nikon zelf. NIKKOR objectieven zitten stevig in elkaar en beschikken over een trefzekere bedieningsring. Natuurlijk ben je benieuwd naar de beeldhoek die het Nikon 1 objectief als tweedehands aanwinst jou kan bieden. Je mag gerust opgetogen zijn over het brede scala aan mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Wat dacht je van een NIKKOR zoomobjectief met een bereik van 6,7 mm tot 13 mm? Veel groter kan je beeldhoek niet zijn! Ook binnen de bandbreedte van 10 mm tot 30 mm kun je eenvoudig een tweedehands Nikon 1 objectief kopen. Ga je liever de kant van tele op, dan zoom je gerust van 30 mm tot 110 mm met je gebruikte Nikon 1 objectief uit ons aanbod. Ook zoomen van 70 mm tot 300 mm is mogelijk.

Kan je met je gebruikte Nikon 1 objectief nog lang vooruit?

Het Nikon 1 objectief tweedehands assortiment bevat ook enkele lenzen die specifiek bij jouw roze, oranje of zilverkleurige Nikon 1 systeemcamera passen. Wist je trouwens dat je op een Nikon 1 systeemcamera ook objectieven met een andere schroefdraad kunt plaatsen? Bijvoorbeeld met een Nikon F draad, waarvoor je op internet heel eenvoudig een adapterring bestelt. Adapterringen zijn er ook voor objectieven van andere merken die reBuy in huis heeft. Je wordt met de populaire Nikon 1 camera dus nooit in je mogelijkheden beperkt. De vraag of een refurbished Nikon 1 objectief kopen jou meer risico's oplevert dan de aanschaf van een nieuw obectief, kunnen wij geruststellend beantwoorden. Objectieven worden nooit erg intensief gebruikt. Hierdoor beschikt elk refurbished Nikon 1 objectief in ons assortiment altijd nog over een zeer lange levensduur. Ook het feit dat vrijwel elk Nikon 1 objectief tweedehands van ons de classificatie 'goed' of 'zeer goed' meekreeg, duidt erop dat de slijtage verwaarloosbaar is.

Productspecificaties

Objectief:

  • Benaming: NIKKOR
  • Kleurstelling: zilver, zwart, grijs, roze, oranje, rood
  • Zoombereik: vanaf 6,7 mm en tot 300 mm
  • Eigenschappen: past op systeemcamera Nikon 1
  • Techniek: soms beeldstabilisator en automatische scherpstelling
  • Diafragma: vanaf 2.8 of 3.8
  • Electronica: inwendig voorzien van micro motor

Behuizing, afmeting en gewicht:

  • Afmeting: vanaf 3,1 cm lengte
  • Gewicht: vanaf 115 gram
  • Type materiaal: metaal en kunststof