Refurbished Panasonic kopen | 3 jaar garantie | reBuy (52)

Lensmount
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Lenstype
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Panasonic objectief kopen

Een refurbished Panasonic objectief kopen bij reBuy

Op het gebied van camera's, objectieven en lenzen is het Japanse bedrijf Panasonic al vele jaren een belangrijke speler van wereldformaat. Het elektronicamerk staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande optische producten. Dit is ook een belangrijke reden waarom zowel beginnende als professionele fotografen vaak kiezen voor Panasonic camera's en losse objectieven van Panasonic. Zowel de digitale camera's als de losse objectieven brengt Panasonic uit onder de naam Panasonic Lumix. Bij reBuy vind je altijd wel een refurbished Panasonic objectief dat bij jouw camera past. Bovendien biedt reBuy je veel extra voordelen.

Voordelen van een refurbished Panasonic objectief

Door een tweedehands Panasonic objectief te kopen kun je aanzienlijk besparen op de nieuwprijs. Je loopt dan wel een aantal risico's. Je weet vaak niet of er nog garantie op je objectief zit. Ook weet je niet of alles wel even goed werkt als bij een nieuw exemplaar en of je objectief van binnen niet vervuild is. Dit laatste zie je vaak terug aan de kwaliteit van je foto's. reBuy geeft je daarentegen wel zekerheid. Alle Panasonic objectieven die wij verkopen zijn eerst van binnen grondig gereinigd. Onderdelen die niet meer goed functioneren, zijn vervangen. Een Panasonic objectief van reBuy is altijd 100% functioneel. Ook geven we je 21 dagen-geld-teruggarantie.

Extra voordeel bij een refurbished Panasonic objectief met gebruikssporen

Als je via reBuy een Panasonic objectief koopt, kan het voorkomen dat je gebruikssporen aan de buitenkant ziet. Je mag erop vertrouwen dat deze nooit van invloed zijn op de werking. Was dit wel het geval, dan zouden we hem niet in de verkoop aanbieden. Hoe meer gebruikssporen jij kunt accepteren, hoe voordeliger wij het objectief aanbieden, tot wel 50% van de nieuwwaarde. reBuy plaatst elk Panasonic objectief in een van de volgende vier gebruikscategorieën:

  • Als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen
  • Zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • Goed: enkele zicht en voelbare gebruikssporen die voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welk refurbished Panasonic objectief is weather-sealed?

Veel fotografen, zowel professionele fotografen als hobbyisten, schieten graag foto's bij diverse weersomstandigheden. Als je dit doet is het verstandig om te investeren in een weather-sealed camera, maar ook in weather-sealed objectieven. Dan ben je ervan verzekerd dat de kans dat vocht of vuil in je objectief dringt, vrijwel nihil is. Een goed weather-sealed Panasonic objectief is bijvoorbeeld de Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm. Ook de Panasonic Lumix G Vario 12-60mm en de Panasonic Lumix G X Vario 35-100 mm zijn betrouwbaar onder wisselende weersomstandigheden.

Welk refurbished Panasonic objectief past op een Olympus camera body?

Veel camera- en lensfabrikanten hebben een eigen bevestigingssysteem. Wil je een objectief van het ene merk op een camera van een ander merk monteren, dan is vaak een adapter nodig. Omdat een adapter je lens iets langer maakt, kan het voorkomen dat dit je zoombereik negatief beïnvloedt. Olympus en Panasonic maken beide gebruik van het Micro 4/3-systeem. Het is dus in principe mogelijk om een Panasonic objectief op een Olympus body te plaatsen. Let echter wel goed op. Zowel Olympus als Panasonic maken gebruik van beeldstabilisatie in hun objectieven en camera's. Het kan voorkomen dat beide systemen in combinatie minder goed werken dan je gewend bent.