Refurbished Samsung kopen | 3 jaar garantie | reBuy (31)

Lensmount
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Lenstype
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Samsung objectief kopen

Refurbished Samsung objectief

Heb je een Samsung systeemcamera en ben je op zoek naar een bijpassend objectief? Bij reBuy kun je terecht voor een ruim aanbod aan refurbished Samsung objectieven tegen aantrekkelijk prijzen. Denk bijvoorbeeld aan zoomlenzen, telelenzen of groothoeklenzen die je kunt combineren met een Samsung NX camera. reBuy is een betrouwbare webshop waar je een Samsung objectief tweedehands kunt bestellen met garantie. Daarnaast profiteer je van andere voordelen zoals 21 dagen herroepingsrecht en kosteloos retourneren.

Refurbished Samsung objectief kopen bij reBuy

Door een Samsung objectief tweedehands aan te schaffen kies je zowel prijsbewust als milieubewust. Voor een refurbished Samsung objectief betaal je namelijk altijd minder dan voor een nieuw model. Daarnaast draag je je steentje bij aan het milieu door te kiezen voor tweedehands producten in plaats van alles nieuw te kopen. Bij reBuy worden alle tweedehands Samsung objectieven grondig schoongemaakt, gecontroleerd en wanneer nodig gerepareerd. Je bent dus verzekerd van een refurbished Samsung objectief die 100% functioneert.

Refurbished Samsung objectief productklassen

Bij reBuy worden alle artikelen gecategoriseerd in productklassen, zodat je zelf kiest hoe gebruikt het objectief eruit mag zien. Wil je een objectief dat er zo goed als nieuw uitziet? Dan is de prijs hoger, maar nog altijd een stuk aantrekkelijker dan de prijs die je betaalt voor een nieuw product. Is een krasje hier en daar geen probleem? Dan ben je het voordeligst uit met een Samsung objectief uit de categorie 'sterk gebruikt'. Zie hieronder de beschikbare productklassen:

  • Als nieuw: nauwelijks tot geen zichtbare gebruikssporen. Je betaalt de hoogste prijs (die uiteraard lager is dan de nieuwprijs).
  • Zeer goed: lichte zichtbare gebruikssporen en je betaalt een lagere prijs.
  • Goed: enkele voelbare gebruikssporen. Je profiteert van een voordelige prijs.
  • Sterk gebruikt: meerdere voelbare gebruikerssporen. Je krijgt de hoogste korting op het product.

Is een Samsung objectief tweedehands geschikt voor elke camera?

Doorgaans worden objectieven gemaakt voor een aantal specifieke systeemcamera's. In het geval van een Samsung objectief zijn de lenzen geschikt om in combinatie met een camera uit de Samsung NX-serie te gebruiken. Ben je dus in het bezit van een Samsung NX1, NX30 of ander model uit de serie? Dan kun je bij reBuy terecht voor een voordelig objectief waarmee je de foto's kunt maken die jij wilt. Denk bijvoorbeeld aan een groothoeklens voor een overzichtsfoto of een macrolens voor bijzondere natuurfoto's van dichtbij.

Is een refurbished Samsung objectief geschikt om video's te maken?

Wanneer je een systeemcamera hebt van Samsung, dan kun je deze niet alleen gebruiken voor het maken van fantastische foto's. Je kunt er ook haarscherpe video's mee opnemen. Wie zich een beetje in de materie verdiept, komt erachter dat het ene objectief meer geschikt is voor het opnemen van video's dan andere. Doorgaans is een Super Zoom Lens (18-200 mm) zeer geschikt voor standaardvideo's. Voor geavanceerde video's waarbij je speelt met veel focus kun je ook kiezen voor andere lenzen zoals een Samsung NX 16-50 mm of Samsung NX 50-150 mm.