Refurbished SIGMA kopen | 3 jaar garantie | reBuy (284)

Lensmount
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Fabrikant
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sigma objectief kopen

Aantrekkelijk refurbished Sigma objectief kopen bij reBuy

Objectieven kopen van het hoogste niveau vergt vaak een flinke investering. Dit geldt vooral als het objectief helemaal nieuw is. De keuze voor een refurbished Sigma objectief maakt de aanschaf meteen al een stuk aangenamer. De prijs is erg aantrekkelijk en je houdt zelfs genoeg geld over om er nog een tweede Sigma objectief tweedehands bij te kopen. Bovendien kies je bij reBuy voor zekerheid en topkwaliteit. Elk refurbished Sigma objectief is eerst door onze vakmensen grondig nagekeken. Voordat het gebruikte Sigma objectief weer in de verkoop gaat wordt het ook helemaal schoongemaakt. Een tweedehands Sigma objectief kopen bij reBuy betekent:

  • een 100% functioneel objectief
  • de hoogte kwaliteit tegen een tot 50% lagere prijs
  • 21 dagen geld-teruggarantie
  • 18 maanden garantie op het objectief
  • draag bij aan een schoner milieu.

Met helder onderscheid een refurbished Sigma objectief kopen

Hergebruik is populair in tijden waarin het accent ligt op duurzaamheid. Maar het werkt alleen goed als je dit op een professionele manier aanpakt. reBuy onderscheidt zich op dat vlak. Onze kracht ligt in de heldere categorieën die we hanteren. Zo onderscheiden we bij het gebruikte Sigma objectief vier klassen. Ze variëren van 'als nieuw' tot 'sterk gebruikt'. Bij elke categorie hoort natuurlijk een eigen prijs. Steeds is de binnenkant uitstekend in orde; het verschil zit in de buitenkant:

  • als nieuw. De buitenkant vertoont de minste tot geen gebruikssporen.
  • zeer goed. Voordeliger geprijsd, maar met lichte krassen welke niet voelbaar zijn.
  • goed. Het opbjectief vertoont gebruikssporen die je met de nagel kunt voelen. Uiteraard passen we de prijs hierop aan.
  • sterk gebruikt. Het objectief bevat meerdere gebruikssporen die ook voelbaar zijn. Hoewel het nog altijd uitstekend functioneert, valt dit gebruikte Sigma objectief in de laagste prijsklasse.

Kun je voor meerdere cameramerken een tweedehands Sigma objectief kopen?

Het gebruikte Sigma objectief is met vele merken te combineren. Je behaalt perfecte resultaten met je camera dankzij de hoge kwaliteit. Als je een Sigma objectief tweedehands koopt, hoef je alleen maar even in de beschrijving van reBuy te kijken om te zien op welk merk toestel het objectief past. Alle grote merken kun je eenvoudig van een refurbished Sigma objectief voorzien. Denk hierbij aan merken als Nikon, Minolta, Pentax en Canon. Kijk je in het overzicht op de website van reBuy, dan zul je zien dat je bij het zoeken op merk kunt selecteren.

Kan het gebruikte Sigma objectief zich meten met een merk als ZEISS?

Sommige mensen die een refurbished Sigma objectief kopen, hebben niet in de gaten hoe hoog de kwaliteit van dit merk eigenlijk is. Je kunt de objectieven van Sigma rustig vergelijken met objectieven van de bekende grote naam ZEISS. Op internet hoef je maar kort te zoeken om vergelijkingen tussen de twee merken te zien. ZEISS is daarbij altijd erg duur, terwijl Sigma steeds een stuk voordeliger is. In testsituaties komen deskundigen tot het oordeel dat de objectieven elkaar niet of slechts weinig ontlopen. Daarbij wint Sigma het altijd in prijs. Je begrijpt dat een tweedehands Sigma objectief kopen nog veel voordeliger is!