Refurbished Consoles kopen | 3 jaar garantie | reBuy (380)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Fabrikant
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished console kopen

Refurbished console kopen bij reBuy

Houd je er ook van om even helemaal in een andere wereld te stappen tijdens een computergame? Kruip je graag in de huid van Ronaldo tijdens een potje voetbal met Fifa of ga je juist meer voor keiharde actie met Call of Duty? Dat betekent natuurlijk wel dat je een console nodig hebt om de klassiekers en de nieuwste games te spelen. Refurbished consoles zijn gebruikte consoles die volledig gerepareerd en schoongemaakt zijn. Dat betekent dat je een compleet werkende console hebt voor een scherpe prijs waar je nog jarenlang de beste games op kunt spelen!

Gebruikte console kopen in de perfecte conditie

Ben je een fan van Xbox, Nintendo of PlayStation? Bij reBuy kun je terecht voor de populairste gebruikte consoles en zelfs een Game Boy of PSP voor onderweg. Door een refurbished console aan te schaffen geniet je van je favoriete games voor een scherpe prijs. De spelcomputer is voor de verkoop namelijk volledig getest, gerepareerd en gereinigd. Je kunt refurbished consoles kopen die er als nieuw uitzien, maar je kunt ook kiezen voor consoles in acceptabele conditie met gebruikerssporen. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoe voordelig je het console wilt aanschaffen.

Waarom zijn refurbished consoles beter dan tweedehands?

Je kunt natuurlijk het internet afstruinen om op de vele particuliere verkoopsites op zoek te gaan naar tweedehands consoles. Misschien vind je een goedkopere gameconsole bij een onbekende particulier, maar consoles tweedehands kopen heeft zo zijn nadelen. Je weet nooit hoe lang het apparaat het nog volhoudt en je hebt geen recht op garantie. Met een refurbished console van reBuy weet je echter zeker dat het apparaat volledig werkt en dat je maar liefst 3 jaar garantie hebt op alle gebruikte consoles.

Refurbished consoles kopen als onderdeel van duurzame lifestyle

Je bent natuurlijk op zoek naar de voordeligste gameconsole, omdat je geen dief van je eigen portemonnee wilt zijn. Er zijn echter meer redenen om te kiezen voor refurbished consoles die ook interessant zijn voor mensen die doorgaans meer budget hebben voor luxeartikelen. Steeds meer mensen leven milieubewust en dragen graag hun steentje bij aan een beter milieu. Het kopen van een gebruikte console in plaats van een gloednieuwe is een eenvoudige manier om dat te doen.

Gebruikte console voor klassieke game-ervaring

Een gebruikte console is dus goed voor je portemonnee en het milieu. Maar wellicht heb jij een hang naar nostalgie en ben je niet zozeer op zoek naar de goedkoopste consoles, maar naar unieke modellen. Bij reBuy kun je bij tijd en wijle ook gebruikte consoles kopen die al jaren uit de handel zijn. Denk bijvoorbeeld aan de legendarische Sega Dreamcast met de beroemde spellen zoals Crazy Taxi, Soulcalibur en Jet Set Radio.

Refurbished console met superieure service

Een refurbished console kopen bij reBuy betekent niet alleen dat je een voordelig functionerend apparaat in huis haalt. Je profiteert daarnaast van een complete service die je normaal gesproken alleen krijgt wanneer je een nieuw product aanschaft. Je krijgt namelijk 3 jaar garantie op je aankoop en kunt binnen 21 dagen kosteloos retourneren.