Refurbished PlayStation 3 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (47)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Fabrikant
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Playstation 3 kopen

Een refurbished Playstation 3 kopen bij reBuy

Toen Sony in 1994 zijn eerste Playstation op de markt bracht, kon het bedrijf niet vermoeden wat een succesnummer deze gameconsole zou worden. De refurbished Playstation 3 is derde in zijn serie. Het was de eerste Playstation die gebruik maakt van bewegingssensortechnologie. Deze treedt in werking bij het gebruik van de draadloze controller die bij elke refurbished PS3 wordt meegeleverd. Dat de Playstation 3 net als zijn voorgangers uiterst populair bleek, viel te zien aan de verkoopcijfers die al gauw richting de 80 miljoen gingen. Binnen ons aanbod gebruikte Playstation 3 modellen, zijn trouwens verschillende uitvoeringen te vinden. Sony bracht namelijk parallel aan het basismodel van de Playstation 3, een 'Slim'-versie en een 'Super slim'-versie op de markt.

Refurbished PS3 kopen, welke zaken vallen op?

Het belangrijkste verschil ten opzichte van zijn voorganger, is de draadloze bewegingssensortechnologie. Hiermee is ook direct duidelijk dat de gebruikte PS3 een directe concurrent is van de Nintendo Wii en de Xbox 360. Ook het medium waarop de spellen staan, werd gemoderniseerd. Als gevolg hiervan heeft elke gebruikte Playstation 3 een Blu-raydiskspeler aan boord. Maar de refurbished PS3 haalt zijn spellen ook van de ingebouwde harde schijf. In de loop van de tijd heeft Sony de grootte van die schijf steeds verder opgerekt. Ga je bij reBuy een refurbished Playstation 3 kopen, let er dan op dat de omvang van die harde schijf kan variëren tussen de 60 GB en 500 GB. Hoe groter de harde schijf, hoe meer spellen erop passen. Die games haal je bij de PS3 gewoon uit de online PlayStation Store van Sony.

Welke versie is de beste refurbished Playstation 3?

In tegenstelling tot zijn voorganger, de PS2, is de Sony Playstation 3 niet uitgerust met een regioslot. Games uit een andere 'regio' op de wereld zullen dus niet blokkeren. Je refurbished PS3 is achterwaarts compatibel met de spellen voor de PS1. De achterwaartse compatibiliteit voor PS2-spellen is in de loop van de productiejaren komen te vervallen. De PS3 uitvoeringen met een 60 GB harde schijf aan boord, zijn van een lichting die voor compatibiliteit met PS2-spellen de meeste kans geeft. De gebruikte PS3 is uitgerust met wifi en met een geheugenkaartlezer. Ook zijn er enkele USB-ingangen aan boord. Wanneer je overweegt een tweedehands Playstation 3 te kopen, dan wil je misschien wel het meest geavanceerde model. Het is dan goed om te bedenken dat de versies 'Slim' en 'Super slim' niet alleen veel compacter zijn uitgevoerd, maar ook technologisch verder doorontwikkeld zijn. Denk hierbij aan zaken als een lager stroomverbruik, minder geluid en een geavanceerde HDMI-aansturing.

Productspecificaties

Opslagmedia:

 • Harde schijf in diverse formaten
 • Geheugenkaartlezer

Spellen:

 • Vanaf blu-raydisk
 • Vanaf harde schijf
 • Online distributie vanuit Sony Playstation Network
 • Aansturing spellen met draadloze controller
 • Toepassing in spellen van bewegingssensor-technologie

Compatibiliteit:

 • Eerste uitvoeringen PS3 achterwaarts met spellen van PS1 en PS2. Latere uitvoeringen met spellen PS1 en niet van PS2

Draadloze toegang:

 • Wifi

Beeld op televisie:

 • Aansturing van high-definition resolutie

Voeding:

 • Aansluiting op stopcontact