Refurbished Xbox 360 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (24)

Verschijningsjaar
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Aantal controllers
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Xbox 360 kopen

Refurbished Xbox 360 kopen

Met de Xbox 360 kun je talloze populaire games spelen met vier personen. Denk hierbij aan spellen zoals Call of Duty, Halo en GTA. Daarnaast beschik je met een gebruikte Xbox 360 ook over Xbox Live om online met oneindig veel medespelers te gamen. De Xbox 360 valt op door zijn aantrekkelijke design. De console kun je rechtop of liggend neerzetten en heeft een grote en opvallende aan-/uitknop. Een belangrijke ontwikkeling ten opzichte van zijn voorganger is de draadloze controller. Je kunt maximaal vier draadloze controllers aansluiten op een Xbox 360. Bij reBuy kun je terecht voor een refurbished Xbox 360 voor een aantrekkelijke prijs.

Veel online mogelijkheden met Xbox Live voor je refurbished Xbox 360

De Xbox 360 is veel meer dan een krachtige gameconsole. Het is tegelijkertijd een multimediacomputer voor nog veel meer entertainment zoals muziek, films en tv-series. Met een Xbox 360 ben je altijd online en kun je vrijwel alle games spelen via je internetverbinding. Dat geeft je ook meteen de mogelijkheid om updates te downloaden voor je games. Daarnaast is het ook mogelijk om tv-programma's, muziek en films te downloaden die je meteen op je Xbox 360 kunt bekijken of beluisteren.

Meer spelplezier met draadloze controllers van de Xbox 360 tweedehands

De Xbox 360 is de eerste gameconsole die werkt met draadloze controllers die via bluetooth verbinding maken met de Xbox. Dat is dan ook een van de redenen geweest voor de ongekende populariteit van deze spelcomputer. Je kunt maximaal vier draadloze controllers aansluiten op een gebruikte Xbox 360. Zo kun je dus met vier spelers tegelijk genieten van je favoriete games. Zorg wel dat je een paar reservebatterijen bij de hand hebt zodat je urenlang ongestoord kunt gamen.

Kan ik Kinect games spelen met een Xbox 360 tweedehands?

De Xbox 360 is de eerste Xbox uit de serie waarmee je Kinect games kunt spelen. Hiervoor kun je de optionele Kinect-camera aanschaffen. Met Kinect kun je verscheidene games spelen zonder een controller te gebruiken. De infraroodcamera herkent complexe gebaren en lichaamsbewegingen waarmee je verschillende games kunt besturen. Denk hierbij aan dans- en sportgames zoals Just Dance en Your Shape.

Kies je favoriete uitvoering van je refurbished Xbox 360

De Xbox 360 is beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Wat kleuren betreft kun je kiezen uit onder andere wit, zwart en rood. Zo zorg je er eenvoudig voor dat je gameconsole bij de inrichting van je huiskamer past. Daarnaast kent de Xbox 360 een aantal verschillende uitvoeringen die van elkaar verschillen wat betreft extra's en opslagruimte. Zo heeft de Xbox 360 Elite een harde schijf van 120 GB en heb je met de Xbox 360 S een maximale opslagruimte van 250 GB.

Productspecificaties

Systeem

  • PowerPC op 3,2 GHz
  • 512 MB geheugen

Connectiviteit

  • 3 USB-poorten
  • Aansluitmogelijkheden voor 4 draadloze controllers
  • 2 geheugenslots
  • Ethernetpoort
  • Wifi

Audio en video

  • Dolby Digital 5.1 surround sound
  • MPEG-2 decoder voor DVD
  • 1080p HDTV