Refurbished Xbox One kopen | 3 jaar garantie | reBuy (27)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Xbox One kopen

Refurbished Xbox One kopen

Met de Xbox One speel je de populairste spellen online en offline. In vergelijking tot zijn voorganger, de Xbox 360, ga je er absoluut op vooruit. Zo geniet je van betere graphics, beschik je meteen over een geïntegreerde blu-ray speler en een snellere opstarttijd. Je kunt kiezen uit een model met een harddrive van 500 GB of 1 TB. Daarnaast is de Xbox One ook een lust voor het oog. Hij misstaat zeker niet naast je televisie en geluidsinstallatie. Je kunt kiezen uit diverse kleuren zoals zwart, wit, rood en blauw. Ga voor een refurbished Xbox One van reBuy en profiteer van veel voordeel.

Refurbished Xbox One met topprestaties

De Xbox One heeft een krachtige processor van 2133 MHz en 8 GB intern geheugen. Hierdoor is deze spelcomputer in staat tot topprestaties. Dat betekent dat je in de eerste plaats geniet van vloeiende graphics. Een ander voordeel van de Xbox One is dat hij snel opstart vanuit de slaapstand zodat je een gepauzeerd spel snel hervat. Met een Xbox One beschik je altijd over minimaal 500 GB aan opslaggeheugen. Wil je extra veel ruimte? Dan kun je ook kiezen voor een model met maar liefst 1 TB. Wie beschikt over een een filmcollectie op blu-ray hoeft geen aparte speler meer te hebben. Je speelt al je blu-ray's simpelweg af met je Xbox One.

Xbox One tweedehands inclusief controller

Een Xbox One wordt standaard geleverd met een controller. Je hebt de mogelijkheid om de controller aan te sluiten met de bijgeleverde kabel. Daarnaast is het in veel gevallen ook mogelijk om je controller draadloos te gebruiken. Zo heb je extra veel bewegingsvrijheid tijdens het spelen van je favoriete games. Wanneer de controller is uitgerust met bluetooth, dan kun je deze zelfs ook gebruiken in combinatie met een PC waarop Windows 10 op geïnstalleerd is.

Kan ik een gebruikte Xbox One kopen als ik Kinect games wil spelen?

Wanneer je kiest voor een Xbox One met Kinect sensor, dan kun je alle Kinect games spelen. Denk hierbij aan sport, dans en andere actieve games die de bewegingen van je lichaam volgen. In vergelijking met de Xbox 360 is de Kinect sensor bij de Xbox One nóg beter in staat om je bewegingen nauwkeurig te registreren. Het is zelfs mogelijk om je gezicht te laten scannen zodat je levensecht op het beeldscherm verschijnt.

Hoe kan ik online gamen met tweedehands Xbox One?

Door je spelcomputer met Xbox Live te verbinden via internet kun je online gamen, films kijken en zelfs Skype op je tv gebruiken. Hiervoor moet je op de eerste plaats een Microsoft-account aanmaken. Met de gratis versie heb je al tal van mogelijkheden. Wil je echter meer halen uit je online ervaring met de Xbox One, dan kun je kiezen voor een betaald lidmaatschap. Hiermee heb je toegang tot nog meer games en films.

Productspecificaties

Systeem:

  • 8 GB DDR3 RAM
  • 1.75 GHz 8 core AMD CPU
  • 853 MHz GPU
  • Windows 10 voor Xbox
  • Geschikt voor Kinect

Opslag:

  • 500 GB of 1 TB opslagcapaciteit
  • Cloud Storage

Connectiviteit:

  • 3 x USB 2.0 of 3.0
  • Gigabit Ethernet
  • WiFi dual-band