Refurbished Apple kopen | 3 jaar garantie | reBuy (272)

Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Harde schijf
arrow-down
Toetsenbord
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Processor
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Apple Macbook

Refurbished Apple Macbook kopen bij reBuy

Apple staat sinds jaar en dag bekend als een van de meest prestigieuze fabrikanten van onder andere laptops, smartphones, wearables en computers. Dat de Apple Macbook niet in de collectie van reBuy mag ontbreken, zal dus geen verrassing zijn. Bij reBuy vind je een tweedehands Apple Macbook die tot 50% voordeliger is dan een nieuw exemplaar. Elke Macbook is gereinigd, gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Zo kunnen we je een refurbished Apple Macbook garanderen die 100% functioneel is en klaar om te gebruiken. Bovendien krijg je er drie jaar garantie op en een 21 dagen geld-teruggarantie.

Tweedehands Apple Macbook kopen? Kies zelf de conditie

Niet elke refubished Apple Macbook uit het assortiment heeft dezelfde conditie. Daarom worden de Macbooks opgedeeld in categorieën aan de hand van hun uiterlijke kenmerken. Aan de binnenzijde is elke gebruikte Apple Macbook gegarandeerd 100% functioneel. Je hebt de keuze uit volgende condities:

  • Als nieuw: een gebruikte Apple Macbook met geen of weinig gebruikssporen.
  • Zeer goed: een refurbished Apple Macbook met zeer weinig, niet voelbare gebruikssporen.
  • Goed: een exemplaar met enkele voelbare gebruikssporen aan de buitenzijde van het toestel.
  • Sterk gebruikt: deze tweedehands Apple Macbook heeft meerdere voelbare gebruikssporen, maar hij is dan ook het gunstigst geprijsd.

De voordelen van de refurbished Apple Macbook Pro?

De Apple Macbook Pro behoort tot de laatste generaties en tot de absolute top waar het laptops betreft. Het geheim is bovenal de vormgeving van de Macbook Pro. Dit is een van de lichtste en dunste laptops die op de markt te vinden zijn. Ondanks dit doet de Macbook Pro niet af aan snelheid of kwaliteit. De tweedehands Apple Macbook Pro is voorzien van een zuinige, krachtige processor die optimale snelheid biedt in combinatie met een minimaal verbruik. Bovendien is er geen ventilator nodig in dit nieuwe model, zodat er meer ruimte is voor de accu en opladen minder vaak nodig is.

Refurbished Apple Macbook kopen met retinascherm?

Wil je een helder beeld dat alles nog meer tot leven brengt? Kies dan voor een tweedehands Apple Macbook met retinascherm. Dit scherm is voorzien van meer dan 3 miljoen pixels waardoor kleuren nog feller en beelden nog scherper zijn. Elke pixel heeft een nog groter diafragma zodat er meer licht doorgelaten kan worden, met uitzonderlijke kwaliteit als resultaat. De achtergrondverlichting door middel van led-verlichting maakt de gebruikte Apple Macbook extra zuinig in gebruik. Het scherm is bovendien volledig vervaardigd uit helder glas, wat de kwaliteit nog eens verhoogt.

Accessoires voor de Refurbished Apple Macbook?

Van kabels en sleeves tot muizen, toetsenborden en docking stations: Apple heeft een breed scala aan accessoires die je Apple Macbook nog leuker maken. Vind je het vervelend om met een touchpad te werken, dan kan een externe muis de oplossing zijn. Deze kan draadloos of via een kabel aangesloten worden op je Macbook. Hetzelfde geldt voor een extern toetsenbord. Ook extra schermen en koptelefoons kunnen moeiteloos met je Apple Macbook verbonden worden.