Refurbished MacBook kopen | 3 jaar garantie | reBuy (32)

Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Harde schijf
arrow-down
Toetsenbord
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Processor
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Apple MacBook kopen

Een refurbished Apple MacBook kopen bij reBuy

Vanaf de beginjaren heeft Apple een zeer goede reputatie opgebouwd met pc's en laptops. Apple staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van zijn grafische toepassingen. De Apple MacBook is een zeer succesvol notebook dat door Apple tussen 2006 en 2012 werd geproduceerd. In 2015 is de Apple MacBook gemoderniseerd en opnieuw uitgebracht. Naast de Apple MacBook heeft Apple ook de compactere MacBook Air en de toplijn MacBook Pro uitgebracht. Bij reBuy kun je een refurbished Apple MacBook kopen met volledige functionaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Voordelen van een refurbished Apple MacBook

Koop je een gebruikte Apple MacBook, dan weet je niet zeker of alles nog wel functioneert zoals het hoort. Bij reBuy wordt echter elke Apple MacBook van binnen grondig gereinigd en wordt elk onderdeel getest. Voldoet het niet meer aan onze strenge kwaliteitseisen, dan vervangen we het. Uiteindelijk bieden we een refurbished MacBook pas aan als hij weer 100% functioneel is. Op die functionaliteit geven we dan ook 3 jaar garantie. Ook zal de buitenkant van elke refurbished Apple MacBook brandschoon worden gemaakt.

Met welke refurbished Apple MacBook kan ik goed video-editen?

Wie graag Youtube-video's en vlogs maakt, is gebaat bij een refurbished MacBook met voldoende RAM-geheugen, een snelle processor en een dedicated grafische kaart. De geschikte modellen vind je met name in de MacBook Pro-serie. Een uitstekend entry-level model is de 13 inch MacBook Pro met 8 GB RAM-geheugen. Voor professioneel video-editen zou je de MacBook Pro 15 inch met 16 GB RAM-geheugen kunnen kiezen. Deze heeft een zeer snelle quad-core i7-processor en een erg goede 4GB Radeon Pro grafische kaart.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Apple Macbook met gebruikssporen

Sommige refurbished Apple MacBooks zien er nog als nieuw uit, maar andere kunnen duidelijke gebruikssporen vertonen. Als jij bereid bent om gebruikssporen te accepteren, krijg je bij reBuy extra prijsvoordeel. Je mag erop vertrouwen dat eventuele gebruikssporen nooit de functionaliteit van je Apple MacBook in de weg staan. Elke refurbished MacBook wordt door reBuy ingedeeld in een van de volgende categorieën:

  • Als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen.
  • Zeer goed: lichte gebruikssporen, niet voelbaar.
  • Goed: zichtbare gebruikssporen die voelbaar zijn.
  • Sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die voelbaar zijn.

Door een refurbished Apple MacBook te kopen, kun je een prijsvoordeel krijgen tot wel 50% van de nieuwwaarde.

Welke refurbished Apple MacBook is het beste geschikt om te gamen?

In principe zijn alle Apple MacBooks te gebruiken als game-computer. Echter, de meer moderne games vragen erg veel van je centrale processor en je grafische processors. Van games die veel eisen van beeldverwerking ga je pas echt genieten als je Apple MacBook voorzien is van een extra, dedicated grafische kaart. Je kunt dan het beste kiezen voor de Apple MacBook Pro-lijn met schermen van 15 inch of 17 inch. Met deze modellen geniet je beslist van een goede refresh rate en kun je zonder schokkerig beeld de ingewikkeldste games aan.