Refurbished Horloges kopen

Refurbished Horloges kopen

Refurbished horloges kopen bij reBuy

Horloges zijn geweldige sieraden die ook nog eens praktisch nut hebben. Ze zijn er in alle soorten en maten en je vindt er altijd één die perfect past bij jouw kledingstijl, smaak en persoonlijkheid. Wil je echter een mooi merkhorloge van duurzaam materiaal, dan moet je vaak behoorlijk diep in de buidel tasten. met een beperkt budget zijn refurbished horloges de ideale oplossing. Een refurbished horloge is namelijk een gebruikt horloge dat volledig gereviseerd en gereinigd is. Je profiteert dus van een topproduct tegen een hele scherpe prijs!

Gebruikte horloges kopen van topmerken

Heb je altijd al gedroomd van een horloge van een modieus topmerk? Een trendy horloge van Armani, Hugo Boss of Tissot is nu ook voor jou binnen handbereik. Refurbished horloges zijn namelijk goedkoper dan nieuwe horloges en in een betere conditie dan horloges die je tweedehands aanschaft. Ons veelzijdige assortiment bestaat uit gebruikte horloges van gerenommeerde merken zoals Diesel, Guess en Casio. Uiteraard heb je de keuze uit veel verschillende modellen van verschillende materialen en eigenschappen zoals waterdichtheid en datumaanduiding.

Refurbished horloges: kies je prijsklasse!

Het grote voordeel van refurbished horloges kopen bij reBuy is dat zij verschillen in de conditie waarin zij verkeren. Zo maken wij in onze webshop onderscheid tussen refurbished horloges die als nieuw zijn, in zeer goede of goede staat, of sterk gebruikt. Stel dat je je niet stoort aan een klein krasje, dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een voordeliger model. Voor elke categorie geldt echter altijd dat je een 100% werkend horloge met garantie aanschaft.

De voordelen van refurbished horloges van reBuy

ReBuy is gespecialiseerd in refurbished elektronica. Dat betekent dat wij gebruikte elektronica opkopen, testen, repareren en reinigen voor de verkoop. Dat heeft niet alleen als voordeel dat consumenten profiteren van voordelige topproducten in goede staat, maar ook dat het milieu gespaard wordt door slim hergebruik. Je nieuwe horloge is dus van tevoren helemaal nagekeken en in perfect werkende staat gebracht.

De belangrijkste voordelen van refurbished horloges kopen bij reBuy zijn:

  • Een 100% werkend tophorloge
  • Aantrekkelijke prijs tot wel 50% van de nieuwprijs
  • Draag bij aan een beter milieu door hergebruik
  • Keuze uit categorieën van 'als nieuw' tot 'acceptabel'

Waarom refurbished horloges kopen bij reBuy?

Je kunt natuurlijk op internet of in een tweedehandswinkel op zoek gaan naar tweedehands horloges. Met name wanneer je gebruikte horloges koopt van een particulier, is het een kwestie van vertrouwen. Je weet van tevoren nooit of je een kat in de zak koopt. Bij reBuy ben je er altijd van verzekerd dat het gebruikte horloge is getest en zo nodig gereviseerd. Daarnaast krijg je altijd garantie op het aangeschafte refurbished horloge, zodat je bij een defect kunt rekenen op reparatie of vervanging. Een heleboel redenen dus om gebruikte horloges te kopen bij reBuy en onbezorgd te genieten van een trendy merkhorloge.

Profiteer van de complete service van reBuy:

  • 18 maanden garantie
  • Altijd de mogelijkheid om binnen 21 dagen te retourneren
  • Gratis verzending