Refurbished Amazon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (108)

Besturingsysteem
arrow-down
Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Amazon tablet

Refurbished Amazon tablet kopen bij reBuy

Tablets van het gerenommeerde merk Amazon zijn een echte must-have wanneer je op zoek bent naar een combinatie van kwaliteit en functionaliteit. Koop je ze bij reBuy, dan heb je als extra voordeel dat je het toestel tot 50% voordeliger kunt aanschaffen. Elke refurbished Amazon tablet wordt volledig gecontroleerd, gereinigd en hersteld voor hij te koop wordt aangeboden. Zo ben je verzekerd van een toestel dat perfect functioneert en gebruiksklaar is. Daarenboven kun je rekenen op een garantie van drie jaar op je tweedehands Amazon tablet en 21 dagen geld-teruggarantie op je aankoop.

Tweedehands Amazon tablet kopen in diverse condities

Vanzelfsprekend heeft niet elke gebruikte Amazon tablet dezelfde conditie. Sommige toestellen bevinden zich in een nieuwstaat, andere hebben wat meer gebruikssporen. Afhankelijk van de conditie van de buitenzijde van het toestel, wordt het in een andere categorie geplaatst die invloed heeft op de prijs:

  • Refurbished Amazon tablet als nieuw: er zijn weinig of geen gebruikssporen op het toestel aanwezig.
  • Zeer goede tablet; er zijn lichte krassen, maar je kunt ze niet voelen.
  • Goede tweedehands Amazon tablet: de krassen zijn voelbaar aanwezig op dit toestel.
  • Sterk gebruikt toestel: er zijn meerdere voelbare krassen op de tablet aanwezig.

Refurbished Amazon tablet in de kijker: de kindle

De Kindle is een bijzondere gebruikte Amazon tablet die zich onderscheidt van de standaard tablet die op de markt te vinden is. Een Amazon Kindle is ontworpen met als doel de optimale e-reader te zijn. Het toestel kan ook met wifi worden gebruikt, een functie die vooral bedoeld is om online te kunnen lezen of boeken te kunnen aankopen. Het scherm van deze refurbished Amazon tablet is enkel voorzien van grijstinten en verschillende modellen hebben geen geïntegreerde lichtbron. Op deze manier raken je ogen niet vermoeid tijdens het lezen en leunt je ervaring dichter aan bij het lezen van een papieren versie van je boek.

Wat zijn de voordelen van de Amazon tablet tweedehands type Fire?

De tweedehands Amazon tablet van het type Fire kent de voordelen van de Amazon Kindle, maar voegt daar de functies aan toe van een standaard tablet. Zo licht het scherm op wanneer je het toestel aan zet en kun je vrij surfen op het internet. Het werkgeheugen is gebouwd op het gebruiken van diverse applicaties en dataverkeer. Ook is er voldoende intern geheugen om foto's en video's te bewaren.

Waarom kiezen voor een gebruikte Amazon tablet?

Een gebruikte Amazon tablet kies je wanneer je op zoek bent naar een goede tablet die van alle gemakken is voorzien tegen een budgetvriendelijke prijs. De Kindle is ideaal wanneer je een e-reader wilt kopen waarmee je binnen enkele muisklikken boeken kunt bestellen op Amazon. Je aankoop wordt in de cloud bewaard, maar kan ook op het toestel worden opgeslagen. Zo kun je ook lezen wanneer er geen wifi verbinding voor handen is. Je informatie kan makkelijk gestructureerd worden op de Kindle en Amazon geeft je regelmatig suggesties wat betreft titels en schrijvers.