Refurbished Huawei kopen | 3 jaar garantie | reBuy (54)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Huawei tablet kopen

Refurbished Huawei tablet kopen bij reBuy

Bij reBuy heb je een ruime keuze aan refurbished tablets, die voor de volle 100% functioneren en erg voordelig zijn. Wij hebben verschillende merken gebruikte tablets tegen de allerscherpste prijs en van een heel goede kwaliteit. Een van onze topproducten is de Huawei tablet. Elke gebruikte Huawei tablet uit ons uitgebreid assortiment heeft een proces van controle, schoonmaak en - indien nodig - reparatie doorlopen. Daarmee ben je verzekerd van een toestel dat uitstekend werkt. Huawei is de toonaangevende smartphone-maker in China. Qua verkoopcijfers kan Huawei prima de strijd met Samsung aangaan. Een refurbished Huawei tablet kopen bij reBuy geeft jou de zekerheid dat je iets goeds in handen krijgt en tegelijkertijd op je budget bespaart.

Wat zijn de voordelen van een refurbished Huawei tablet kopen?

Een gebruikte Huawei tablet bij reBuy kopen kan je tot wel 50% besparen in vergelijking met een nieuw apparaat. Behalve dat je een goed functionerende tablet hebt die professioneel is gereinigd, krijg je van ons maar liefst 3 jaar garantie. Bovendien heb je 21 dagen lang de tijd om je toestel eventueel te ruilen of te retourneren. Een ander voordeel is dat je helemaal zelf bepaalt in welke staat jouw gebruikte Huawei tablet mag zijn, en dus ook hoeveel je ervoor wilt betalen. Je hebt keuze uit de volgende varianten:

  • Als nieuw: de conditie van het apparaat is optimaal, met weinig tot geen gebruikssporen.
  • Zeer goed: de conditie van het apparaat is goed en er kunnen lichte krassen aanwezig zijn, maar de prijs is dan ook wat lager.
  • Goed: de conditie van het apparaat is goed, hoewel er voelbare gebruikssporen aanwezig zijn, maar de prijs is dan ook vriendelijk.
  • Sterk gebruikt: een goed functionerend apparaat met duidelijke gebruikssporen, waarvoor je de laagste prijs betaalt.

Waarom kiezen voor een Huawei tablet?

Een Huawei tab is de perfecte oplossing voor ervaren gebruikers met een beperkt budget. Koop je een refurbished Huawei tablet, dan betaal je nóg minder en heb je in feit dus dubbel voordeel. Huawei is een wereldwijd bekend merk dat electronica produceert, waaronder tablets. De kwaliteit van deze tablets komt overeen met die van andere merken op dezelfde markt. Bekend zijn de Huawei MediaPad M series, de Huawei MediaPad T series en de Huawei MediaPad X series.

Welke refurbished Huawei tablet is de beste?

Van de bovenstaande modellen wordt de MediaPad M3 Lite 10 als een van de besten beschouwd. Dit is een krachtige Huawei tablet met veel overtuigende functies voor een betaalbare prijs. Hij beschikt over een 10.1-inch IPS LCD-scherm met een scherpe resolutie van 1920x1200. Dat geeft indrukwekkend helder beeld en verrassende kijkhoeken. De MediaPad M3 Lite 10 is een Huawei tablet die is gemaakt om in de eerste plaats in liggende stand te worden gebruikt, waardoor hij ideaal is voor multitasking op een gedeeld scherm. De 3 tot 4 GB RAM zorgt ervoor dat alles soepel blijft lopen. Een ander voordeel zijn de vier luidsprekers (twee aan de bovenkant en twee aan de onderkant) voor een meeslepende surround sound-ervaring. Gesteund door Harman Kardon leveren de luidsprekers gebalanceerde en zeer levendige audio.