Refurbished Lenovo kopen | 3 jaar garantie | reBuy (104)

Besturingsysteem
arrow-down
Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Lenovo tablet kopen

Refurbished Lenovo tablet kopen

Een betrouwbare tablet aanschaffen die grondig is nagekeken en weinig geld kost? Dan kies je voor een gebruikte Lenovo tablet bij reBuy! Want de refurbished tablets die je bij ons vindt, zijn gebruikt maar presteren gegarandeerd als nieuw. Onze tablets worden pas opnieuw verkocht nadat ze grondig zijn gecontroleerd, schoongemaakt en zo nodig gerepareerd. Koop je je refurbished Lenovo tablet bij reBuy, dan profiteer je onder meer van de volgende voordelen:

  • 3 jaar garantie
  • Lage prijzen: tot wel 50 procent voordeliger dan de nieuwprijs
  • 21 dagen niet goed, geld terug garantie

Tweedehands Lenovo tablet kopen volgens helder concept

Bij reBuy werken wij volgens een helder concept. Wij maken het gebruik van elektronica duurzamer, door de Lenovo tab en andere apparaten een tweede leven te geven. Elk apparaat dat bij ons binnenkomt, wordt door deskundigen gecontroleerd en uitgetest. Functioneren bepaalde onderdelen niet meer naar behoren, dan worden die vervangen. Daarnaast worden de apparaten van binnen en van buiten grondig gereinigd. Zo is de tablet van Lenovo weer klaar voor een frisse start.

Uit welke condities kan ik kiezen?

Bij reBuy kun je een refurbished Lenovo tablet kopen in vier verschillende condities:

  • Als nieuw. Premiumproduct, slechts minimale niet voelbare gebruikerssporen.
  • Zeer goed. Een uitstekende refurbished Lenovo tablet met lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn.
  • Goed. Uitstekend apparaat met enkele voelbare gebruikssporen.
  • Sterk gebruikt. Een budgetvriendelijke keuze: nog altijd 100 procent betrouwbaar, maar wel met duidelijke voelbare gebruikssporen. Elke Lenovo tab heeft hetzelfde controleproces doorlopen. Het is dus enkel de buitenkant welke de conditie bepaalt, en daarmee de prijs. Wil je een tweedehands Lenovo tablet kopen, dan ben je altijd verzekerd van kwaliteit.

Heb je met de gebruikte Lenovo tablet een sterk merk in handen?

Ook als je je Lenovo tablet tweedehands koopt, ben je uiteraard benieuwd naar de achtergrond van dit merk. Het bedrijf Lenovo geldt als de grootste computerfabrikant van China, maar heeft ook wereldwijd een groot marktaandeel in handen. Dit doet Lenovo niet alleen met apparatuur onder eigen merk, maar ook met andere bekende merken. Begin deze eeuw werd ook de pc-afdeling van het Amerikaanse IBM door Lenovo overgenomen. Wil je een gebruikte Lenovo tablet kopen, dan kun je dus rekenen op de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Welke refurbished Lenovo tablet is aan te raden?

Het aanbod op onze overzichtspagina is zeer ruim. Wil je dus een refurbished Lenovo tablet kopen, dan zul je zeker het model vinden dat bij jou past. In de beschrijvingen zul je regelmatig het type Thinkpad tegenkomen. Die aanduiding is een directe voortzetting van de modellenlijn van IBM. Voor een veelzijdige tablet waar raden wij de Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 aan. Deze Lenovo tab beschikt onder meer over een ingebouwde projector, een snelle processor, een 13MP camera en is compatibel met het 4G netwerk. Ook toe aan zo'n coole Lenovo tab? Kijk dan snel of jouw favoriete refurbished Lenovo tablet er tussen zit!