Refurbished Microsoft kopen | 3 jaar garantie | reBuy (55)

Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Microsoft tablet

Refurbished Microsoft tablet kopen bij reBuy

De refurbished Microsoft tablet is veelzijdig en ultralicht, waardoor hij populair is bij heel wat gebruikers. Hij is ontworpen om mobiele creativiteit te motiveren en kent een krachtige processor en een knap design. Bij reBuy vind je een refurbished Microsoft tablet die tot 50% voordeliger is dan een nieuw toestel van hetzelfde type. Je krijgt drie jaar garantie op je tablet en 21 dagen geld-teruggarantie op je aankoop. Zo ben je verzekerd van een tablet die 100% functioneel is. Bovendien wordt elke Microsoft tablet grondig gecontroleerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd.

Tweedehands Microsoft tablet kopen aan de hand van condities

Bij reBuy werken we met conditiecategorieën bij het bepalen van de prijs van de gebruikte Microsoft tablet. Dit heeft alleen betrekking op de buitenzijde van de refurbished Microsoft tablet. De binnenkant is altijd volledig functioneel. We onderscheiden volgende condities:

  • Als nieuw: een toestel waarop weinig of geen gebruikssporen te vinden zijn.
  • Zeer goed: een tablet met weinig gebruikssporen die niet voelbaar zijn.
  • Goed: een Microsoft tablet met weinig gebruikssporen die wel voelbaar zijn.
  • Sterk gebruikt: een gebruikte Microsoft tablet met meerdere gebruikssporen die voelbaar zijn.

Gebruikte Microsoft tablet, multifunctioneel en handig

Dat de nieuwste refurbished Microsoft tablet zich richt op de multifunctionele gebruiker die van alle markten thuis is, wordt meteen duidelijk wanneer je het design onder ogen krijgt. Zo kan deze tablet door middel van een toegevoegd toetsenbord omgetoverd worden tot een heuse laptop. Ga jij graag creatief aan de slag, dan verlaag je de kickstand van de Surface Pro en plaatst hem in studiomodus. Je bent dan klaar om te schrijven of te tekenen met behulp van de Surface Pen. Wil je liever een echte tablet zonder extra's, dan haal je het toetsenbord weer weg en ben je klaar om te surfen of films te kijken.

Welk design heeft een refurbished Microsoft tablet?

De tweedehands Microsoft tablet blinkt niet enkel uit op het vlak van veelzijdigheid en functionaliteit, maar kent ook een uitzonderlijk knap design. Het toestel is slank en licht en voorzien van een groot helder scherm met hoogkwalitatief glas. Kleuren komen tot leven en de gehele refurbished Microsoft tablet nodigt uit tot creativiteit. Het beeldoppervlak van het scherm is groot en voorzien van een zwarte rand met licht afgeronde hoeken. Het resultaat is een tablet met een minimalistische look & feel die garant staat voor een superieure ervaring. Bij de laatste modellen is het bovendien mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren, wat de tablet een persoonlijke touch geeft.

Welke accessoires maken je Microsoft tablet tweedehands compleet?

Zogezegd zijn er verschillende refurbished Microsoft tablets die je kunt ombouwen tot heuse latops. Om dit te doen dien je behalve de tablet ook een toetsenbord aan te schaffen dat compatibel is met het model. Daarnaast zijn een stylus en sleeve zeker een aanrader. De stylus stelt je in staat om met precisie te werken; de sleeve houdt je tablet in perfecte staat en voorkomt krassen of breuken.