Refurbished Galaxy Tab S kopen | 3 jaar garantie | reBuy (11)

Schermgrootte
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

refurbished Samsung tab S kopen

Refurbished Samsung tab S kopen

De refurbished Samsung tab S is een high-end tablet van Samsung die je in twee formaten kunt kopen: een kleine versie met een schermdiagonaal van 8,4 inch en een grote variant met een schermdiagonaal van 10,5 inch. Door afmetingen te kiezen die afwijken van de standaard onderscheidt Samsung zich van de concurrentie. De tweedehands Samsung tab S kopen bij reBuy geeft je enkele extra voordelen. Je betaalt een gunstige prijs voor een volledig functionele tablet, je kunt rekenen op een garantie van drie jaar en je weet met zekerheid dat elk toestel volledig gecontroleerd en gereinigd is.

Wat krijg je wanneer je voor een refurbished Samsung Galaxy tab S kiest?

De gebruikte Samsung tab S is voorzien van een Super Amoled scherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels. Bij de grotere versie van de tablet geeft dit een pixeldichtheid van 287 ppi, bij het kleinere model is dit 360 ppi. Het RAM-geheugen van de refurbished Samsung tab S bedraagt 3 GB. In combinatie met een intern geheugen van 16 GB, een 8 MP camera aan de achterzijde en een 2.1 MP camera aan de voorzijde heb je een stabiele en hoogwaardige tablet in handen waaraan je veel plezier zult beleven. Wat de processor aangaat, is gekozen voor een Quad-core processor met een kloksnelheid van 1.9 en 1.3 GHz.

Welke functionaliteiten maken van de refurbished Samsung Galaxy tab S een uniek toestel?

Vanzelfsprekend wil je de refurbished Samsung Galaxy tab S kopen omdat het gewoon een prima tablet is die je zowel kunt gebruiken om te gamen en films te kijken als om te surfen, maar er zijn nog enkele extra functionaliteiten die zeker de moeite zijn. Zo is de gebruikte Samsung tab S voorzien van een vingerafdrukscanner die je kunt gebruiken als vergrendeling in plaats van een pincode. Daarnaast is er de mogelijkheid om meerdere schermen tegelijkertijd te gebruiken, wat ideaal is wanneer je bijvoorbeeld aan het chatten bent en tegelijkertijd muziek wilt beluisteren.

Klopt het dat de refurbished Samsung Galaxy tab S zowel een tablet als een smartphone is?

Hoewel je met de tweedehands Samsung tab S in eerste instantie een tablet koopt, kun je hem ook als smartphone gebruiken. Dit doe je door gebruik te maken van SideSync, een applicatie die de mogelijkheid biedt om je smartphone te verbinden met je Samsung tab S. Je kunt dan vanaf je tap onder meer oproepen maken en ontvangen, berichten sturen en data delen. Houd er wel rekening mee dat deze SideSync niet op alle Samsung toestellen toepasbaar is. Je moet dus wel over de juiste smartphone beschikken. De Galaxy Note 3, S4 en S5 werken in dat opzicht prima.

Productspecificaties van de refurbished Samsung Galaxy tab S

  • Display 10.50 inch of 8.40 inch
  • Processor 1.3 GHz octa-core.
  • Camera voorzijde 2.1 megapixel.
  • Camera achterzijde 8.0 megapixel
  • Resolution 2560x1600 pixels.
  • RAM 3 GB
  • OS Android 4.4.
  • Storage 16 GB.
  • Batterij Capaciteit 7900 mAh.
  • Micro-USB connector