Refurbished Tolino kopen | 3 jaar garantie | reBuy (13)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Tolino e-reader

Refurbished Tolino e-reader kopen bij reBuy

De gebruikte Tolino e-reader tilt lezen naar een hoger niveau. De e-reader heeft tal van voordelen en zorgt ervoor dat je al je boeken met je mee kunt nemen, waar je ook bent. Bij reBuy vind je diverse Tolino e-readers die tot 50% voordeliger zijn dan een nieuw exemplaar. Ze zijn stuk voor stuk gecontroleerd, gerepareerd waar nodig en gereinigd zodat je zeker bent van een toestel dat 100% gebruiksklaar en functioneel is. Bovendien krijg je niet minder dan drie jaar garantie op je refurbished Tolino e-reader en 21 dagen geld-teruggarantie op je aankoop.

Tweedehands Tolino e-reader kopen in een conditie naar wens

Vanzelfsprekend is niet elke gebruikte Tolino e-reader die je bij reBuy vindt in dezelfde staat. Hoe meer gebruikssporen er op een e-reader aanwezig zijn, hoe voordelig je hem kunt kopen. We werken met volgende categorieën:

  • Als nieuw: je refurbished Tolino e-reader heeft geen of nauwelijks gebruikssporen als hij in deze categorie valt.
  • Zeer goed: je Tolino e-reader heeft wel gebruikssporen, maar deze zijn minimaal aanwezig en niet voelbaar.
  • Goed: een e-reader die in deze categorie valt heeft enkele voelbare gebruikssporen, maar is wel voordeliger geprijsd.
  • Sterk gebruikt: kies je een e-reader die sterk gebruikt is, dan zijn er meerdere voelbare gebruikssporen.

Gebruikte Tolino e-reader: haarscherp beeld

De refurbished Tolino e-reader is voorzien van een E Ink Carta-beeldscherm dat je vrijwel exact dezelfde leeservaring geeft als een papieren versie van het boek. De letters zijn haarscherp, zowel binnen als buiten in de felle zon. Een ingebouwde achtergrondverlichting maakt het mogelijk om ook 's avonds laat optimaal te kunnen lezen zonder vermoeide ogen of extra lichtbronnen. Hierdoor ben je verzekerd van een aangename leeservaring die dicht aanleunt bij het lezen van standaard boeken op papier.

Neem duizenden boeken met je mee dankzij je gebruikte Tolino e-reader

Dankzij het compacte en vederlichte design in combinatie met de uitstekende wifi-verbinding heb je met de refurbished Tolino e-reader duizenden boeken in je bezit zonder hele kasten op te vullen. De e-reader weegt nog minder dan een standaard paperback boek en past makkelijk in je tas of achterzak. Je kunt eenvoudig online boeken kopen die je vervolgens bewaart in the cloud of in het interne geheugen. Het interne geheugen is bijzonder groot, zodat je ook offline over een uitgebreide bibliotheek kunt beschikken.

Zonder zorgen op reis met een Tolino e-reader tweedehands

Ga je vaak op reis en ben je vele uren onderweg, of beschik je niet altijd over de mogelijkheid om je refurbished Tolino e-reader op te laden? Geen probleem, het toestel beschikt over een krachtige accu die gemakkelijk een week lang meegaat. Heb je dus een weekje vakantie met de tent of een trektocht op de planning staan en wil je 's avonds kunnen ontspannen met een fijn boek, dan is de gebruikte Tolino e-reader je reisgezel bij uitstek. Leg vooraf een mooie collectie boeken aan op je e-reader en geniet volop van een aangename leeservaring.