Refurbished OnePlus kopen | 3 jaar garantie | reBuy (42)

Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished One Plus telefoon kopen

De voordelen van een refurbished One Plus smartphone kopen

Een kwalitatief goede, veelzijdige en voordelige mobiele telefoon koop je bij reBuy. Een refurbished mobiele telefoon is een telefoon die al eerder is gebruikt, maar die door een team van deskundigen een nieuw leven heeft gekregen. De One Plus mobiele telefoon is zeker een overweging waard voor de liefhebbers van Android-smartphones. De One Plus smartphone is een betaalbaar alternatief voor de Samsung Galaxy serie en een tweedehands One Plus telefoon is zelfs nog aantrekkelijker in prijs. De achterzijde heeft een chique uitstraling en is erg stevig. Het grote heldere scherm trekt meteen de aandacht. De One Plus is echt een high-end smartphone.

Hoe 'nieuw' is de refurbished One Plus smartphone?

reBuy is een Europees marktleider op het gebied van tweedehands elektronica. Als het gaat om een gebruikte mobiele telefoon die net zo goed werkt als een nieuwe telefoon, kun je hem bij reBuy vinden. Het tweedehands toestel wordt nagekeken, getest, gereinigd en indien nodig gerepareerd. Kapotte onderdelen worden vervangen en het toestel gaat terug naar de fabrieksinstellingen. Een refurbished One Plus telefoon van reBuy gaat pas in de verkoop, als reBuy voor 100% de kwaliteit en functionaliteit kan garanderen. Behalve de 21 dagen retour optie, geeft reBuy op het toestel een garantie van 3 jaar. Een refurbished One Plus telefoon kopen, is dus een gebruikte One Plus telefoon aanschaffen met dezelfde voordelen als een nieuwe telefoon, alleen met een veel lagere prijs. De prijs van de tweedehands One Plus smartphone wordt puur bepaald door het uiterlijk van de mobiele telefoon. Je kiest zelf hoe belangrijk eventuele gebruikssporen zijn, reBuy heeft namelijk verschillende opties:

  • Als nieuw, premiumproduct, geen of minimale gebruikssporen
  • Zeer goed, telefoon met lichte niet-voelbare gebruikssporen
  • Goed, telefoon met enkele voelbare gebruikssporen
  • sterk gebruikt, telefoon met meerdere voelbare gebruikssporen

Voor welke optie je ook kiest, alle gebruikte One Plus telefoons werken uitstekend en beschikken over dezelfde garantietermijn van 3 jaar.

Wat is een One Plus mobiel?

De eerste One Plus smartphones draaiden op het besturingssysteem CyanogenOS, later op OxygenOs, beide gebaseerd op Android. OxygenOs is door de fabrikant zelf ontwikkeld. Een recente refurbished One Plus telefoon biedt hierdoor diverse extra mogelijkheden, die deze smartphone uniek maken. Een tweedehands One Plus telefoon kopen bij reBuy biedt je dezelfde specificaties als een nieuwe versie. Neem bijvoorbeeld de nieuwste OnePlus 5T met zijn grote scherm, vergelijkbaar met de Galaxy S8 en iPhone. Het amoled scherm heeft een full HD-resolutie en de achterkant is van aluminium. Door het OxygenOs systeem kun je je smartphone volledig naar eigen inzicht instellen. Ook gezichtsherkenning behoort tot de mogelijkheden. Verder hebben de One Plus telefoons alles wat je van een moderne mobiele telefoon mag verwachten.

Waarom moet ik een gebruikte One Plus telefoon kopen?

One Plus streeft naar de hoogste technologie, het zijn echt smartphones voor de technische liefhebber. Design en functionaliteit gaan bij de One Plus telefoon heel goed samen. De veelbelovende specificaties en de betaalbare prijs, maken van de tweedehands One Plus telefoon een echte topper. Neem bijvoorbeeld de One Plus X met zijn handzame formaat en full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Scherper kun je het bijna niet krijgen. Of de One Plus Two met zijn adembenemende scherm, zijn snelheid en zijn kracht. Ook de One Plus One kan vlekkeloos multitasken en de heeft weinig moeite met de meest veeleisende applicaties. Bij reBuy vind je een refurbished One Plus telefoon waarop je kunt vertrouwen. Wacht dus niet langer en ga naar onze uitgebreide collectie.