Refurbished Oppo kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1)

Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Oppo smartphone

Refurbished Oppo smartphone bij reBuy

Ben je op zoek naar een refurbished Oppo telefoon voor een gunstige prijs, dan moet je zeker een kijkje nemen in het aanbod van reBuy. Deze knappe smartphones positioneerden zich in 2016 als een van de vier beste smartphones ter wereld. Bij reBuy kun je een refurbished Oppo telefoon kopen die tot 50% voordeliger is dan een nieuwe. Zo bespaar je behoorlijk wat geld. Je gebruikte Oppo telefoon is schoongemaakt, gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en 100% functioneel. Bovendien krijg je 3 jaar garantie op het toestel en 21 dagen geld-teruggarantie op je aankoop.

Tweedehands Oppo telefoon kopen in diverse condities

Wanneer je bij reBuy een Oppo telefoon tweedehands koopt, heb je de mogelijkheid om uit verschillende condities te kiezen. Hoe lager de conditie, hoe groter het prijsvoordeel ten opzichte van een nieuwe telefoon. De specificaties van de condities zijn enkel van toepassing op de buitenzijde van de smartphone. De binnenkant is altijd volledig functioneel. We hanteren de volgende condities, in volgorde van de hoogste tot de laagste prijs:

  • Als nieuw: weinig tot geen gebruikssporen, hoogste prijs
  • Zeer goed: lichte niet voelbare krassen, lagere prijs
  • Goed: voelbare gebruikssporen, een nog lagere prijs
  • Sterk gebruikt: meerdere voelbare gebruikssporen, laagste prijs

Is de Refurbished Oppo smartphone even goed als andere smartphones?

Hoewel Oppo in Europa iets minder bekend is, mogen het merk en de geleverde kwaliteit zeker niet onderschat worden. Binnen China wordt de elektronica die Oppo gebruikt voor zijn smartphones gezien als de absolute top. Oppo telefoons zijn vernieuwend, voorzien van diverse technologische snufjes en kennen bovendien een mooie en strakke vormgeving. Ook in Amerika is de populariteit van deze smartphones erg groot. Je kunt dus geruststellen dat je gebruikte Oppo telefoon op elk vlak kan tippen aan zijn bekendere tegenhangers en je zeker niet teleur zal stellen.

Waarin onderscheidt de refurbished Oppo smartphone zich van zijn tegenhangers?

Het meest opvallende kenmerk van de Oppo telefoons is hun uitstekende camera. Waar de mobiele megapixel-oorlog lange tijd onbeslist bleef, wordt Oppo met de lancering van de Find 7 de onbetwiste koploper. De Oppo Find 7 beschikt over een camera die 50-megapixel-opnames maakt aan de achterzijde van het toestel; een unicum in de wereld van de smartphonefotografie. Om de foto's ook in de nodige kwaliteit te laten zien is gekozen voor een quad HD-scherm. Aan de voorzijde vind je een 5-megapixel camera die gebruikt kan worden voor het nemen van selfies.

Waarom zou je voor een refurbished Oppo smartphone kiezen?

Smartphones van Chinese makelij vinden steeds vaker hun weg naar de Amerikaanse en Europese markt. De keuze is divers en ruim. Ook wat het design betreft sluiten ze perfect aan bij de modellen van andere grote merken. De Oppo telefoons zijn voorzien van uitstekende technologie. Ze zijn innovatief, kwalitatief hoogwaardig en kennen een prima levensduur. Maar wat deze smartphones vooral interessant maakt, is dat al deze kenmerken leverbaar zijn voor een veel lagere prijs dan hun Europese of Amerikaanse tegenhangers. Het loont dus zeker de moeite om bij reBuy een refurbished Oppo telefoon te kopen.