Refurbished Samsung telefoon kopen (544)

Besturingsysteem
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Samsung telefoon kopen

Een betrouwbare Samsung smartphone kopen bij reBuy

Samsung is een van de wereldleiders op het gebied van smartphones. Dit merk levert toestellen die opvallen door hun bedieningsgemak en hoge prestaties. In de A- en J-lijn vind je voornamelijk de midrange toestellen, die toch zeer goed presteren in vergelijking met midrange smartphones van andere fabrikanten. De S-lijn is Samsungs toprange en behoort tot de best verkochte ter wereld. De nieuwprijs van Samsung smartphones kan hoog zijn, overeenkomstig met hun kwaliteit en populariteit. Bij reBuy schaf je een gebruikte Samsung telefoon aan tot de helft van de nieuwprijs. Je krijgt dan geen gewoon tweedehands exemplaar, maar een refurbished Samsung telefoon.

Het essentiële verschil tussen tweedehands en refurbished

Wie besluit om bij reBuy een refurbished Samsung telefoon te kopen, krijgt topkwaliteit én garantie. Dit is het grote verschil met de reguliere tweedehands markt. Elke Samsung smartphone wordt door de technici van reBuy onderworpen aan een zeer strenge inspectie. De binnenkant van elke Samsung telefoon wordt intensief gereinigd. Vervolgens wordt elk onderdeel getest op functionaliteit en gebreken. Alleen onderdelen die nog volledig functioneren, accepteren we. Minder goede of versleten onderdelen vervangen we. We bieden een refurbished Samsung smartphone pas in de verkoop aan als hij 100% functioneel is, gelijk aan een nieuw exemplaar. Op die kwaliteit geven we je 3 jaar garantie.

Extra voordeel bij reBuy

Van binnen is je toestel als nieuw. Aan de buitenkant kun je echter gebruikssporen tegenkomen. Hoe meer gebruikssporen jij kunt accepteren, des te voordeliger is je refurbished Samsung telefoon. ReBuy maakt onderscheid in een aantal kwaliteitsklassen, die uitsluitend iets zeggen over het uiterlijk:

  • Als nieuw: Geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen
  • Zeer goed: Minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn
  • Goed: Een klein aantal gebruikssporen welke naast zichtbaar, tevens voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: Gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen

Welke Samsung smartphone is voor mij geschikt?

Welke Samsung smartphone voor jou het meest geschikt is, hangt af van de gewenste eigenschappen. ReBuy geeft je hierbij een aantal suggesties. Voor professioneel fotograferen kun je het beste kiezen voor de Samsung Galaxy Note 8. De twee camera's hebben beide een resolutie van 12 MP. Door hun zeer kleine brandpuntsafstand is je scherptediepte bijzonder goed. Ook is de Galaxy Note 8 geschikt voor video-opname in 4 K ultra-HD kwaliteit. Wie zoekt naar een Samsung telefoon met een lange stand-by tijd, kan kiezen voor de Samsung Galaxy S6 of de Samsung Galaxy S8 Plus. De Galaxy S8 Plus heeft een stand-by tijd van meer dan veertien dagen.

Bij welke Samsung telefoons kan ik het geheugen het meest uitbreiden?

Samsung telefoons worden geleverd met een ruim intern geheugen dat per model verschillend kan zijn. Wie van plan is veel te fotograferen en van veel apps gebruik maakt, kan het beste kiezen voor een refurbished Samsung telefoon met voldoende mogelijkheden tot geheugenuitbreiding. De Samsung Galaxy S5, de Samsung Galaxy Tab S en Galaxy Note 4 kun je uitbreiden tot maximaal 128 GB. De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge geven je tot 256 GB extra opslagruimte. Dit is ook het geval met de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus.