Refurbished Sony kopen | 3 jaar garantie | reBuy (237)

Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sony smartphone

Refurbished Sony smartphone kopen bij reBuy

Sony staat al jaar en dag bekend om zijn kwalitatief hoogstaande smartphones. Bij reBuy kun je een refurbished Sony telefoon kopen voor een gunstige prijs, vaak zelfs tot de helft goedkoper dan een nieuwe telefoon. Zo bespaar je heel wat geld en heb je een smartphone die gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt is. Voordelen bij reBuy:

  • tot de helft goedkoper dan een nieuw toestel
  • 100% functioneel en indien nodig gerepareerd
  • drie jaar garantie
  • 21 dagen geld terug garantie
  • schoongemaakt en gecontroleerd
  • prijs in verhouding tot de conditie

Tweedehands Sony telefoon kopen in een conditie naar wens

Waar de binnenkant van je refurbished Sony telefoon altijd perfect in orde zal zijn, wordt de buitenzijde door reBuy opgedeeld in verschillende categorieën aan de hand van de conditie van het toestel:

  • Een toestel met weinig of geen gebruikssporen krijgt het label als nieuw en is het hoogst geprijsd.
  • Een gebruikte Sony telefoon met lichte, niet voelbare krassen, valt onder de zeer goede toestellen.
  • Een goede smartphone heeft voelbare gebruikssporen, maar hiervoor betaal je wat minder dan voor de voorgaande categorieën.
  • Sterk gebruikt ten slotte is een toestel met meerdere, voelbare gebruikssporen en eveneens de meest voordelige prijs.

Waarin onderscheidt de refurbished Sony telefoon zich van andere telefoons op gebied van design?

Waar andere merken steeds meer gebruik maken van een design met ronde hoeken en gebogen lijnen, kiest Sony resoluut voor rechthoekige smartphones met een aparte retrolook. Hiermee zorgt dit merk ervoor dat de Sony smartphone dadelijk door iedereen herkend kan worden en in het oog springt. Een matte afwerking aan de buitenzijde van de smartphone voorkomt dat vette vingers zichtbaar zijn op de telefoon. Een groot voordeel, want dit is een van de meest vervelende trekjes van heel wat smartphones. Je Sony smartphone blijft zo langer mooi en glanzend.

Kun je de refurbished Sony telefoon als snel beschouwen?

Bij elk nieuw toestel dat door Sony op de markt wordt gebracht, wordt gekozen voor een snelle processor, de laatste Android-besturingsversie en voldoende werkgeheugen om snel en makkelijk tussen verschillende applicaties te kunnen schakelen. Je toestel loopt niet vast wanneer je nog apps op de achtergrond hebt lopen en je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren. Doordat Sony hier altijd veel aandacht aan geschonken heeft, kun je ook bij je refurbished smartphone van het merk rekenen op een performante werking op ieder vlak.

Welke Sony telefoon tweedehands heeft een goede en kwalitatieve camera?

Wil je regelmatig foto's maken met je refurbished Sony telefoon, dan zijn de Xperia XZ1 en XZ Premium een absolute aanrader. Beide toestellen beschikken over een hoogwaardige camera met een resolutie van niet minder dan 19 MP en staan je toe om foto's te maken die haarscherp zijn en rijke kleuren kennen. Daarnaast is het mogelijk om in 720p te filmen en ook slowmotion-beelden te creëren. De 3D-creator app ten slotte biedt de mogelijkheid om een object van meerdere zijden te fotograferen en om te zetten in een driedimensionaal figuur. Een leuke gadget die voor veel plezier zorgt.