Refurbished Fitness trackers kopen | 3 jaar garantie | reBuy (129)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Fitness tracker kopen

Refurbished Fitness tracker kopen bij reBuy

Een tweedehands Fitness tracker kopen bij reBuy brengt tal van voordelen met zich mee. Zo kun je er zeker van zijn dat je een Fitness tracker koopt die 100% functioneel is, gereinigd en gecontroleerd. Bovendien is je tracker tot 50% voordeliger dan wanneer je een nieuw exemplaar koopt. Bij reBuy krijg je een garantie van 21 dagen op je aankoop en drie jaar op je gebruikte Fitness tracker. In ons aanbod vind je Fitness trackers van gerenommeerde merken met een variatie aan functies en mogelijkheden. De tracker die bij jouw verwachtingen past, zit er zeker bij.

Tweedehands Fitness tracker kopen in een conditie naar keuze

Omdat niet elke Fitness tracker in dezelfde staat binnenkomt bij reBuy, voorzien wij elk exemplaar van een conditielabel. Aan de hand van dit label wordt bepaald tegen welke prijs je de gebruikte Fitness tracker kunt kopen. Dit zijn onze condities:

  • Een refurbished Fitness tracker die als nieuw is, heeft geen of de minimalistische gebruikssporen en is dus het hoogste geprijsd.
  • Een zeer goede tracker heeft lichte gebruikssporen die je niet kunt voelen en is iets lager geprijsd dan een tracker in nieuwstaat.
  • Is je tracker geklasseerd als goed, dan zijn er enkele voelbare gebruikssporen aanwezig op het toestel. De prijs is daardoor gunstig.
  • Een sterk gebruikte tracker heeft meerdere, voelbare gebruikssporen, maar is het voordeligst geprijsd.

Waar let je op bij de aankoop van een refurbished Fitness tracker?

Elke gebruikte Fitness tracker heeft andere functies en mogelijkheden. Afhankelijk van waar je de tracker voor wilt gaan gebruiken, zal de ene functie je meer aanspreken dan de andere. Welk design heeft jouw favoriete ideale tracker, welke gegevens wil je op de display zien, wil je je hartslag meten of je Fitness tracker met je smartphone kunnen verbinden? Het is raadzaam om voor de aankoop van je Fitness tracker na te gaan wat je belangrijk vindt. Welke Fitness tracker tweedehands je ook koopt, bij reBuy ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Waarom zou je kiezen voor een waterdichte refurbished Fitness tracker?

Bij reBuy vind je hoogwaardige Fitness trackers van merken als fitbit, Polar en Samsung. Elke gebruikte Fitness Tracker is voor verkoop volledig schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Op het eindresultaat geven we je met een gerust hart drie jaar garantie. In onze collectie vind je modellen die zijn toegesneden op elke denkbare levensstijl. Zo kun je kiezen voor een water- en stofdichte Fitness tracker. Handig voor mensen die hun Fitness tracker dag en nacht dragen. Maar ook bij sport en een actieve lifestyle is waterdichtheid een echte must.

Wat is het voordeel van een refurbished Fitness tracker met verwisselbare bandjes?

Vanzelfsprekend draag je de gebruikte Fitness tracker in de eerste plaats om je beweging te monitoren, maar het is altijd fijn als hij ook matcht met je outfit. Een tracker met verwisselbare bandjes geeft je de mogelijkheid om steeds voor een look & feel te kiezen die bij je outfit past. Bij de meeste Fitness trackers kun je het bandje eenvoudig verwisselen.