Refurbished fitbit kopen | 3 jaar garantie | reBuy (77)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Fitbit fitness tracker kopen

Refurbished Fitbit fitness tracker kopen bij reBuy

Een refurbished fitness tracker van topkwaliteit kopen doe je bij reBuy. Bij ons krijg je ook nog de grootste prijsvoordelen. Een gerenommeerde fabrikant van fitness trackers is Fitbit. De modellen van dit merk zijn gemakkelijk te dragen én te gebruiken. Bij reBuy zijn alle producten sowieso gecontroleerd, schoongemaakt en - waar nodig - gerepareerd. Een product kopen bij reBuy levert je dubbel voordeel op: je krijgt tegen de laagste prijs een product dat voor 100% functioneert. Nog even de reBuy-voordelen op een rijtje:

  • product functioneert 100%;
  • prijsvoordeel tot wel 50%;
  • drie jaar garantie;
  • 21-dagen-geld-terug-garantie.

Refurbished Fitbit fitness tracker in diverse condities

Elke Fitbit fitness tracker is te koop in verschillende condities. Hoe lager de conditie, hoe hoger jouw prijsvoordeel. Elke conditie garandeert echter een apparaat dat voor de volle 100% werkt. De condities hebben alleen betrekking op de buitenkant van jouw tracker en niet op de binnenkant. Bij reBuy hanteren we deze condities:

  • Als nieuw: hier zijn geen of heel weinig gebruikssporen te merken. Voor een product in deze conditie betaal je dan ook het meest.
  • Zeer goed: het product kan lichte, niet voelbare krassen bevatten en is voordeliger geprijsd.
  • Goed: een apparaat in deze conditie heeft voelbare gebruikssporen en je betaalt dan ook heel wat minder dan voor een nieuwe.
  • Sterk gebruikt: een apparaat met meerdere, duidelijk voelbare gebruikssporen, dat je wel de voordeligste prijs oplevert.

Wat maakt een gebruikte Fitbit fitness tracker zo goed?

Fitbit staat voor fitness trackers van topkwaliteit. Het is een lijn van complete stappentellers, fitnessband-activiteitsmonitoren en smartwatches die stappen, afstand en calorieën bijhouden. Fitbit activity trackers werken met apps voor de meeste mobiele telefoons, plus pc en Mac voor degenen die geen smartphone hebben. Je kunt genieten van grafieken en diagrammen van jouw stappen, de afstand die je aflegt, slaapkwaliteit, voeding en andere gezondheidsstatistieken. Je kunt jouw Fitbit toestaan om zijn activiteitengegevens te delen met vele andere apps en fitness-trackingsites. Alle Fitbit-modellen werken met de Fitbit-app. Je kunt heel gemakkelijk van het ene model naar het andere overschakelen.

Welke refurbished Fitbit fitness tracker is de populairste?

Het populairste model was de Fitbit Flex. Dit is een polsbandactiviteitsmonitor die zowel overdag als 's nachts werd gedragen om de hele dag stappen en slaapkwaliteit bij te houden. De Flex heeft een Fitbit-activiteitenmonitor die is ingepakt in een flexibele band. De band bevat geen numerieke uitlezing, maar alleen led-lampjes om je voortgang te laten zien. De Flex synchroniseert draadloos met een telefoonapp of computer. Je kunt al je gegevens bekijken op de app of online dashboard. De Flex is de hele dag en de hele nacht te dragen om stappen, afstand, verbrande calorieën en slaapkwaliteit bij te houden. De Fitbit Flex is vanaf 2017 stopgezet en vervangen door de Fitbit Flex 2. De Flex 2 voegt automatische slaapdetectie toe, automatische detectie van oefeningen, herinneringen om te bewegen, oproep- en tekstmeldingen en is ook nog eens waterbestendig. Bovendien kun je de Flex 2 niet alleen om je pols, maar ook aan een hanger dragen.