Refurbished Samsung kopen | 3 jaar garantie | reBuy (16)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Samsung fitness tracker kopen

Een refurbished Samsung fitness tracker bij reBuy

Bij reBuy koop je fitness trackers van een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zo vind je bij ons fitness trackers van Samsung. De Samsung Gear Fit2 kreeg bij een test van de Consumentenbond in 2016 de titel 'beste koop'. Net als Polar heeft Samsung fitness trackers ontworpen met tal van handige functies. Iedere gebruikte Samsung fitness tracker die je bij reBuy vindt, is zorgvuldig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en volledig schoongemaakt. Het resultaat is een gebruikte Samsung fitness tracker die van binnen weer als nieuw is en voor 100% functioneert.

Het voordeel van een refurbished Samsung fitness tracker kopen bij reBuy is:

 • het product is 100% functioneel;
 • de prijs is tot 50% voordeliger dan nieuw;
 • je hebt 21 dagen geld-teruggarantie en ook nog eens drie jaar garantie op de kwaliteit van je aankoop.

In welke conditie kun je een tweedehands Samsung fitness tracker kopen?

Een refurbished Samsung fitness tracker kun je bij ons in vier verschillende condities kopen. Iedere conditie heeft zijn eigen kenmerken. Een lagere conditie heeft een groter prijsverschil ten opzichte van een hogere conditie, maar zelfs de hoogste conditie is nog aanzienlijk goedkoper dan nieuw. De condities zijn gebaseerd op de gebruikssporen aan de buitenkant van het product. De binnenkant is altijd tiptop in orde.

Wij hanteren de volgende condities:

 • Als nieuw. Dit is de hoogste conditie met een bijbehorende prijs. Minimale tot geen gebruikerssporen.
 • Zeer goed. Voordeliger dan 'als nieuw', maar wel met enige gebruikssporen, bijvoorbeeld lichte krassen die niet voelbaar zijn.
 • Goed. Nog iets voordeliger, met voelbare gebruikssporen.
 • Sterk gebruikt. Dit is de voordeligste conditie met meerdere voelbare gebruikssporen.

Refurbished Samsung fitness trackers die wij verkopen:

 • Samsung Gear Fit2 Pro Large
 • Samsung Gear Fit2 Pro Small
 • Samsung Gear Fit2 Large
 • Samsung Gear Fit2 Small
 • Samsung Gear Fit

Is de refurbished Samsung fitness tracker waterproof?

De Samsung fitness tracker tweedehands heeft dezelfde specificaties als een nieuwe versie. Samsung heeft een aantal verschillende fitness trackers in het assortiment. Zo zijn de modellen uit de serie Samsung Gear Fit spatwaterdicht, dus ook de refurbished versies. De Samsung Gear Fit2 is zelfs waterdicht. Met de bijbehorende Gear Fit Manager-app kun je eenvoudig een connectie maken met je smartphone, die je daarna gewoon thuis kunt laten. Met deze app kun je tal van sportieve grenzen verleggen. De gps-tracker volgt je inspanningen nauwgezet. Je kunt een refurbished Samsung fitness tracker kopen om je sportieve prestaties te verbeteren.

Wat kan de Refurbished Samsung fitness tracker?

De Samsung Gear Fit2 is een echte alleskunner. Je kunt er je muziek mee bedienen, je slaapritme en je sportieve prestaties bijhouden en dat alles via een Super AMOLED-scherm met touchscreen. Bijna alle modellen hebben bluetooth en gps. De sterke schermpjes zijn gemaakt van Gorilla Glass 3. De tracker herkent automatisch of je op de fiets zit of bijvoorbeeld aan het slapen bent. Je kunt er ook verschillende apps mee gebruiken, zoals Runkeeper, Strava of Samsung S Health. Het stijlvolle uiterlijk mag beslist gezien worden. Bekijk de beschikbare modellen met hun specificaties en maak je keuze.