Refurbished Apple kopen | 3 jaar garantie | reBuy (281)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Generatie
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Apple smartwatch kopen

Een refurbished Apple Watch kopen bij reBuy

Toen Apple in 2015 de Apple Watch op de markt bracht, waren de verwachtingen groot. Inmiddels is de smartwatch van Apple uitgegroeid tot een groot commercieel succes. Tot op heden heeft Apple vier generaties geïntroduceerd. Veel mensen gebruiken hun Apple Watch in combinatie met fitness- en lifestyle-apps, maar je kunt er ook muziek mee afspelen. Als je ook zo'n handige en gebruiksvriendelijke smartwatch wilt, kun je met veel prijsvoordeel bij reBuy een refurbished Apple Watch kopen. We geven op onze 100 % functionele refurbished smartwatches drie jaar garantie.

Een gebruikte Apple Watch kopen is voordelig

De Apple watch ligt sinds april 2015 in de winkel, maar je kunt al tweedehands Apple iWatches kopen. Vaak zijn het exemplaren uit de Apple Watch Series 1, maar iWatches uit de Series 2 van 2016 zijn ook al te vinden. Meestal kun je aan de buitenkant niet zien of het binnenwerk schoon of verontreinigd is en of alle onderdelen nog wel probleemloos werken. Wil je een Apple Watch met voordeel, maar zoek je ook kwaliteit en zekerheid, koop dan een refurbished Apple smartwatch bij reBuy. Omdat wij vertrouwen op de kwaliteit van onze refurbished Apple smartwatches, geven wij je 3 jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Apple Watch met gebruikssporen

Je kunt nog meer geld besparen als je een refurbished Apple Watch met gebruikssporen wilt accepteren. Je mag erop vertrouwen dat zichtbare of voelbare gebruikssporen geen negatief effect hebben op de correcte werking van je Apple smartwatch. Wij willen volledig transparant zijn en geven bij elk exemplaar aan in welke gebruikscategorie hij geplaatst is. Wij hanteren de volgende vier categorieën:

  • als nieuw: geen of minimale gebruikssporen;
  • zeer goed: minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • goed: gebruikssporen zijn aanwezig en ze kunnen voelbaar zijn;
  • sterk gebruikt: duidelijke en ook voelbare gebruikssporen.
  • Hoe meer gebruikssporen je accepteert, des te voordeliger is je Apple Watch.

Kan ik met mijn refurbished Apple Watch Spotify streamen?

Sporten en luisteren naar goede muziek is een uitstekende combinatie en veel mensen zeggen dat hun sportieve prestaties hierdoor verbeteren. Het is mogelijk om een ruime hoeveelheid songs op je Apple Watch op te slaan. Als je een Spotify-account hebt, kun je ook je Spotify-afspeellijsten op je smartwatch selecteren via de Spotify-app die je in je Apple Store vindt. Echter, het is niet mogelijk om offline Spotify te gebruiken. Je zult altijd je smartwatch in combinatie met je iPhone moeten gebruiken. Om de Spotify-app te kunnen gebruiken, moet je Apple Watch OS 4 of hoger als operating system hebben. Je iPhone heeft minimaal iOS 10 nodig.

Is mijn refurbished Apple Watch waterdicht?

Sporten in de regen of actief bezig zijn op het water hoeft geen beletsel te zijn voor je Apple Watch. De mate van bescherming tegen stof en water hangt af van de generatie van je smartwatch. Een Apple Watch van de eerste generatie is bestand tegen spatwater en kan een korte onderdompeling aan. Met smartwatches van de tweede, derde en vierde generatie kun je gerust zwemmen. Duiken en waterskiën is echter niet aan te raden.