Refurbished Fossil kopen | 3 jaar garantie | reBuy (48)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Fossil smartwatch kopen

Refurbished Fossil smartwatch kopen bij reBuy

Wie op zoek is naar refurbished apparatuur van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen, is bij reBuy aan het juiste adres. Wij bieden refurbished electronica aan van topmerken zoals Apple, Samsung, HTC, Sony, Bose en Canon, maar ook het beroemde merk Fossil met haar wereldwijd bekende smartwatches. Van een refurbished Fossil smartwatch kopen bij reBuy zul je absoluut geen spijt krijgen. Je geeft minder uit aan een uitstekend functionerende smartwatch en je krijgt zelfs 3 jaar garantie op je aankoop.

Wat zijn de voordelen van een refurbished Fossil smartwatch kopen?

Bij reBuy houden we kwaliteit hoog in het vaandel. Wij geven je de garantie dat elke refurbished Fossil smartwatch over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Volledige functionaliteit
  • Voorzien van originele polsband
  • Voorzien van oplader Koop je een Fossil watch bij reBuy, dan kun je kiezen uit verschillende condities, variërend van 'als nieuw' tot 'sterk gebruikt'. Hoewel de conditie van invloed is op de prijs, heeft die geen gevolgen voor de functionaliteit. Elke refurbished Fossil smartwatch functioneert zonder enige beperking. Dit is te danken aan een uitgebreid revisie-proces waaraan elk horloge bij binnenkomst wordt onderworpen. Elke Fossil watch wordt volledig schoongemaakt en defecte onderdelen worden indien nodig vervangen. Dit is dan ook het grote verschil met een Fossil smartwatch tweedehands. Ben je toch niet tevreden met jouw Fossil smartwatch? Geen nood: je kunt je aankoop binnen 21 dagen retourneren. Wij betalen het volledige aankoopbedrag aan je terug.

Waarom kiezen voor een refurbished Fossil smartwatch?

De Fossil watch is een zeer populair horloge. Fossil Fashion maakt horloges onder contract voor diverse modemerken, waaronder Adidas, Burberry, Michael Kors, Emporio Armani en Karl Lagerfeld. Veel Fossil horloges zijn geïnspireerd op vintage klokken. Ze zijn voorzien van Romeinse cijfers en ontworpen om artistieke balans te brengen op de wijzerplaat. De gelaagde onderlijnen over de cijfers creëren een gevoel van diepte. Het enige nadeel: deze prachtige Fossil watch is een flinke aanslag op je budget. Maar daar brengt reBuy vanaf nu verandering in.

Welke Fossil smartwatch is de beste?

Zoek je een stijlvolle gebruikte Fossil smartwatch met slimme functies? Maak dan eens kennis met de Fossil Q Tailor, die een analoge look met een smartwatch-ontwerp combineert. Hiermee houd je niet alleen de tijd in de gaten, maar ook jouw dagelijkse prestaties, inclusief stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, slaapduur en slaapkwaliteit. Het horloge wordt automatisch gesynchroniseerd met je smartphone en levert tekst, e-mail en andere meldingen. Al even stijlvol is de Fossil Q Commuter Hybrid Smartwatch, met een bruine leren riem en een minimalistische look. En ook deze Fossil watch volgt jouw stappen en het aantal verbrande calorieën. Vermeldenswaardig tot slot, is ook de Fossil Q Neely Hybrid Smartwatch, gemaakt van leer met een ontwerp in beige/wit. Het horloge houdt je op de hoogte met slimme meldingen voor oproepen, teksten en andere updates van sociale media. Het houdt ook je dagelijkse activiteiten en prestaties bij, inclusief stappen, afstand en calorietracking. Een refurbished Fossil smartwatch kopen is de perfecte manier om voordelig bij de tijd te zijn!