Refurbished Garmin kopen | 3 jaar garantie | reBuy (20)

Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Garmin smartwatch

Refurbished Garmin smartwatch kopen bij reBuy

Een tweedehands Garmin smartwatch kopen doe je bij reBuy wanneer je zeker wilt zijn van een toestel dat 100% functioneel is en in prima staat. Elke gebruikte Garmin smartwatch wordt zorgvuldig gereinigd, gecontroleerd en gerepareerd indien dit nodig is. Je krijgt maar liefst 3 jaar garantie op je smartwatch en 21 dagen geld terug garantie op je aankoop. Zo ben je er zeker van dat je een kwalitatief hoogwaardige refurbished Garmin smartwatch koopt. Bovendien is je smartwatch bij reBuy tot 50% voordeliger dan een nieuw exemplaar.

Refurbished Garmin smartwatch vinden in een conditie naar wens

Bij reBuy plaatsen we elke tweedehands Garmin smartwatch die we verkopen in een categorie die aangeeft welke conditie het toestel aan de buitenkant heeft. Aan de binnenkant zijn alle smartwatches natuurlijk volledig functioneel. Afhankelijk van het aantal gebruikssporen en de aard van deze gebruikssporen houden we volgende categorieën aan:

  • Als nieuw: deze toestellen hebben weinig of geen gebruikssporen en zijn het hoogst geprijsd
  • Zeer goed: smartwatches met lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • Goed: Garmin wearables met een aantal gebruikssporen die wel voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: toestellen met meerdere gebruikssporen die voelbaar zijn

De juiste tweedehands Garmin smartwatch kopen

Het aanbod gebruikte Garmin smartwatches is ruim en divers. Garmin brengt wearables op de markt voor een grote groep mensen die ieder hun eigen behoeften en wensen hebben. De meest eenvoudige smartwatch van het merk heeft een gering aantal functies en schittert door zijn eenvoud. Je kunt er je basisactiviteiten mee tracken zoals het aantal stappen en je hartslag. Het design is eenvoudig en compact zodat je amper merkt dat je een smartwatch om je pols hebt. Het meest complexe model stelt je in staat om ook je smartphone te checken, verschillende sporten te definiëren, een gps te raadplegen en nog veel meer.

Wat maakt de refurbished Garmin smartwatch uniek?

In tegenstelling tot de meeste wearables gaat Garmin verder dan enkel het toevoegen van extra functies bij de smartwatches. De Fenix 5 series bijvoorbeeld is voorzien van enkele leuke gadgets die ervoor zorgen dat je gebruikte Garmin smartwatch een unieke uitstraling krijgt. Zo kun je via de Connect IQ store achtergronden downloaden die je smartwatch een eigen look & feel geven. Wil je jouw Garmin smartwatch helemaal uniek maken, dan gebruik je de Garmin Face IT applicatie en zet je een eigen foto of afbeelding als achtergrond op je horloge.

Welke accessoires kun bij je tweedehands Garmin smartwatch kopen?

Heb je eenmaal een tweedehands Garmin smartwatch in je bezit, dan kun je er een paar handige accessoires bij kopen. Zo is er een groot aantal smartwatches van dit merk waarbij je het bandje kunt veranderen. Je kunt bandjes in verschillende kleuren kopen zodat je ze kunt matchen met je outfit. Bang om je smartwatch te beschadigen wanneer je hem niet draagt? Een doosje op maat zorgt ervoor dat je wearable altijd veilig opgeborgen zit op momenten dat je hem niet draagt. En een extra oplader tenslotte zorgt ervoor dat je smartwatch nooit zonder batterij komt te zitten.