Refurbished Huawei kopen | 3 jaar garantie | reBuy (18)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Huawei smartwatch kopen

Een Huawei watch kopen bij reBuy

Bij reBuy kun je terecht voor refurbished apparaten zoals smartwatches, telefoons en game consoles. De Huawei smartwatch staat bekend om zijn fraaie vormgeving en draagcomfort. Met deze smartwatch heb je niet alleen een prachtig horloge, je wordt tevens op de hoogte gehouden van nieuwe berichten en inkomende telefoontjes. Ben je op zoek naar een Huawei smartwatch, maar wil je liever niet het volle pond betalen? Bekijk dan het assortiment van reBuy en ga voor een refurbished Huawei smartwatch.

Waarom een refurbished Huawei smartwatch kopen?

Door een refurbished Huawei smartwatch te kopen, bespaar je aanzienlijk op je aankoop. Je hebt zelf de controle over hoeveel je bespaart. Voor een smartwatch die er als nieuw uitziet, kies je voor de hoogste prijsklasse. Ten opzichte van nieuw profiteer je nog steeds van een aantrekkelijke prijs. Als gebruikssporen geen probleem zijn, dan kies je voor de laagste prijsklasse voor extra veel voordeel. Wij controleren alle tweedehands apparaten en repareren deze indien nodig. Zo weet je zeker dat je beschikt over een Huawei watch die 100% werkt.

De voordelen van een refurbished Huawei smartwatch

ReBuy biedt veel voordelen voor zowel kopers als verkopers van een tweedehands Huawei smartwatch. Als koper profiteer je van een scherpe prijs en een goed werkend apparaat. Wij geven je zelfs 3 jaar garantie op je aankoop. Een bijkomend voordeel is dat je met een refurbished Huawei smartwatch bijdraagt aan een duurzame wereld. Dankzij refurbished apparaten worden grondstoffen gerecycled en wordt het milieu gespaard. Ontdek de voordelen van kopen bij reBuy:

  • Altijd een scherp geprijsd apparaat
  • Altijd een 100% werkende smartwatch
  • 3 jaar garantie
  • Kosteloos retourneren als het apparaat niet bevalt
  • Veilig online winkelen

Kan ik mijn refurbished Huawei smartwatch updaten en gebruiken met een iPhone?

Verbind jouw refurbished Huawei smartwatch met wifi of een mobiel netwerk en werkt eenvoudig de software bij. Door altijd de nieuwste updates te installeren, geniet je altijd van de nieuwste mogelijkheden van een Huawei smartwatch. Het besturingssysteem van de Huawei smartwatch is Android Wear en daardoor eenvoudig te verbinden met Android telefoons. Ook als je een iPhone hebt, kun je de meeste toepassingen van deze smartwatch gewoon gebruiken. Een iPhone, vanaf de iPhone 5, kun je verbinden met de Huawei smartwatch via de gratis Android Wear-app.

Kan ik bellen met de Huawei watch zonder telefoon?

De smartwatch is in eerste instantie in het leven geroepen als accessoire voor je smartphone. Zo worden berichten automatisch op je horloge weergegeven en kun je bellen via bluetooth. De Huawei watch 2 heeft echter ook plek voor een simkaart, zodat je zelfs zonder smartphone kunt bellen. Dat is bijvoorbeeld handig als de batterij van je telefoon leeg is of als je je telefoon onverhoopt bent vergeten. Je kunt je Huawei watch dus ook gebruiken als compacte telefoon om je pols!