Refurbished Sporthorloges kopen | 3 jaar garantie | reBuy (139)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Fabrikant
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished sporthorloge kopen

Een refurbished sporthorloge kopen bij reBuy

Er is een subtiel verschil tussen een sporthorloge en een smartwatch. Een smartwatch is speciaal ontworpen voor smart-technologie en heeft sport- en fitnessmogelijkheden als bonus. Bij een typisch sporthorloge is dit eigenlijk andersom. Wie echt werk wil maken van een actiever en sportiever leven, kan kiezen uit een groot aantal topmerken en geavanceerde modellen. Een goed sporthorloge zal bijna altijd voorzien zijn van GPS en sportieve parameters goed bijhouden zodat je je voortgang kunt meten. Ook zal een ingebouwde hartslagmeter altijd tot de standaarduitrusting behoren. Bij reBuy kun je een refurbished sporthorloge kopen met volledige functionaliteit. Wij geven je drie jaar garantie.

Een refurbished sporthorloge is volledig functioneel, maar voordelig geprijsd

Wil je op je budget letten, dan kun je een tweedehands sporthorloge kopen via diverse online kanalen. Je loopt daarbij wel wat risico's. Je kunt niet zien of je aanwinst van binnen schoon is en of hij onderdelen bevat die binnenkort aan vervanging toe zijn. Ook is er vaak geen of nauwelijks sprake van garantie. Daardoor kan goedkoop al snel duurkoop worden. Deze risico's loop je niet bij reBuy. Alle sporthorloges die we te koop aanbieden zijn van binnen zeer grondig gereinigd. Alle onderdelen zijn gecontroleerd op hun werking. Voldoen ze niet aan onze kwaliteitseisen, dan vervangen we ze door nieuwe. Als we een refurbished sporthorloge aanbieden, is het te allen tijde 100% functioneel. Die zekerheid heb je bij ons.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished sporthorloge met gebruikssporen

Het kan voorkomen dat je sporthorloge aan de buitenkant gebruikssporen al vlekjes, schaafplekjes en krasjes heeft. Soms zijn ze alleen zichtbaar, soms ook voelbaar. Wij geven je de garantie dat ze geen invloed hebben op de werking van je sporthorloge. Als je gebruikssporen geen probleem vindt, bieden we je een extra prijsvoordeel. Elk sporthorloge uit ons online aanbod heeft een plek in een van de volgende vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn;

Bij elk sporthorloge staat duidelijk vermeld in welke categorie wij het geplaatst hebben.

Welk refurbished sporthorloge heeft een extra lange batterijtijd?

Veel smartwatches en sportwatches hebben een beperkte batterijtijd van één tot twee dagen voordat ze weer aan de oplader moeten. Bij de meeste horloges is het de GPS-functie die het grootste beslag legt op je batterijvermogen. Er zijn echter een aantal sportwatches waarvan de batterij extra lang meegaat. Dit kan vooral bij duursporten erg van pas komen. Zo heeft de Fitbit Blaze een batterijtijd van vijf dagen. Dit sporthorloge heeft geen ingebouwde GPS, maar kan gebruik maken van de GPS van je smartphone. Als je op een Garmin Vivoactive sporthorloge de GPS-functie uit zet, kan de batterij 21 dagen meegaan. Bij dit model schakel je GPS alleen in als je vooraf bepaalde routes loopt. De batterij van de Garmin Vivoactive 3 gaat zeven dagen mee. Met dit sporthorloge kun je gemakkelijk contactloos betalen, wat veel gebruikers als voordeel zien.

Welk refurbished sporthorloge is gegarandeerd waterdicht?

Tijdens het sporten zul je ongetwijfeld wel eens in een regenbui belanden. Veel sporthorloges zijn spatwaterdicht. Wil je een gegarandeerd waterdicht sporthorloge waarmee je ook kunt zwemmen, dan heb je een IP68-gecertificeerd model nodig. Denk bijvoorbeeld aan de LG Watch Sport, de Polar M600 of de Garmin Fenix 500, waarmee je zelfs tot 100 meter diepte zou mogen duiken.