Refurbished Garmin kopen | 3 jaar garantie | reBuy (34)

Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Garmin sporthorloge kopen

Een refurbished Garmin sporthorloge kopen bij reBuy

Bij reBuy ben je aan het juiste adres als je op zoekt bent naar een sporthorloge voor een aantrekkelijke prijs. Zoals een gebruikt Garmin sporthorloge, een goed merk als het gaat om het meten van sportieve prestaties. Je kunt namelijk een tweedehands Garmin sporthorloge kopen met verschillende uiterlijke condities. Hoe meer gebruikssporen, hoe lager de prijs. Maar voor welke conditie je ook kiest, een Garmin sporthorloge tweedehands kopen bij reBuy is altijd een kwaliteitsproduct aanschaffen. Alle refurbished producten worden namelijk zorgvuldig gecheckt, indien nodig gerepareerd en hygiënisch gereinigd. Hierna is de werking van het gebruikte Garmin sporthorloge weer 100% functioneel.

reBuy producten bieden de volgende voordelen:

  • ze zijn 100% functioneel;
  • de aanschafprijs is tot wel 50% voordeliger ten opzichte van een nieuw product;
  • profiteer altijd van een 21 dagen geld-terug-garantie en daarnaast drie jaar garantie op het product.

Met welke condities kun je refurbished Garmin sporthorloge kopen?

Een refurbished Garmin sporthorloge kun je bij reBuy in verschillende condities kopen. Hoe lager de conditie, hoe groter het prijsvoordeel ten opzichte van een nieuw sporthorloge. Een lagere conditie betekent dat het product meer zichtbare gebruikssporen aan de buitenkant heeft. Technisch is het product nog altijd in optimale staat. De binnenkant is gegarandeerd 100% functioneel.

Er zijn vijf verschillende condities:

  • Als nieuw. Dit product heeft bijna of geen gebruikssporen. Deze categorie heeft de hoogste prijs.
  • Zeer goed. Dit horloge is voordeliger met meer gebruikssporen. Het gaat hier om lichte niet voelbare krassen.
  • Goed. Hier heeft het product voelbare gebruikssporen. Vanzelfsprekend is deze conditie weer wat voordeliger.
  • Sterk gebruikt. Dit is de goedkoopste conditie met de meeste gebruikssporen. Ze zijn vaak duidelijk voelbaar.

Wij verkopen de volgende Garmin sporthorloge tweedehands:

  • Garmin Vivoactive
  • Garmin Vivoactive HR XL

Heeft een Garmin sporthorloge gps?

Garmin is een wereldwijde marktleider als het gaat om gps-toestellen. Daarnaast heeft het merk een uitgebreide collectie op het gebied van sporthorloges. Vanzelfsprekend heeft Garmin de ruimschoots aanwezige kennis op het gebied van gps ook toegepast op de sporthorloges. Ook de modellen bij reBuy zijn voorzien van gps. Daarnaast hebben ze meestal ook nog tal van andere functies, zoals het meten van je hartslag, afstanden, snelheid en route. Met de Garmin sporthorloges kun je jouw training optimaliseren en analyseren. Hierdoor wordt het ook eenvoudiger om je uiteindelijke doel te bereiken.

Kan ik een tweedehands Garmin sporthorloge kopen met ingebouwde hartslagmeter?

De Garmin Vivoactive HR Zwart heeft een geïntegreerde hartslagsensor waarmee je via je pols je hartslag kunt meten. Op het fraaie touchscreen display kun je de tijd zien en hoeveel je gelopen hebt. Het horloge meet ook je slaappatroon en maakt een schatting van je verbruikte calorieën. Je kunt zelfs de notificaties van je telefoon op je horloge ontvangen. Het horloge is spatwaterdicht en waterbestendig. De Garmin Vivoactive is een ultradunne smartwatch met een kleurentouchscreen in hoge resolutie. Zelfs in het zonlicht is het scherm goed te lezen. De geïntegreerde sport-apps bieden veel mogelijkheden voor verschillende sporten.