Objectieven verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte objectieven verkopen aan reBuy

Als fotografie je passie is, ben je altijd op zoek naar camera's die je nog meer mogelijkheden bieden. Er gaat bijna geen dag voorbij of je bent in de weer met je digitale spiegelreflexcamera. Uiteraard heb je een hele set passende objectieven. Wat doe je als je besluit op een ander merk over te stappen? Je oude objectieven zullen vaak niet of minder goed passen. Verkoop ze aan reBuy en ontvang een mooie vergoeding die bovendien snel op je rekening staat.

Afgedankte objectieven verkopen is voordelig

reBuy geeft gebruikte objectieven een nieuw leven. Na een refurbishproces zijn ze weer zo goed als nieuw. Jij krijgt een net bedrag; een nieuwe eigenaar krijgt een interessante korting en drie jaar garantie. Meld de lenzen die je niet meer gebruikt online aan en verstuur ze nadat we je per e-mail een verzendetiket hebben gestuurd. Wij betalen de kosten voor verzekering én verzending. Na een controle door onze technische afdeling geven we je ons definitieve prijsvoorstel. Als je dit accepteert, zijn je objectieven verkocht en staat je geld binnen een paar dagen op je rekening.

Welke objectieven zijn te verkopen?

reBuy is zeer geïnteresseerd in standaardobjectieven, groothoeklenzen en telelenzen voor digitale spiegelreflexcamera's. Zeker lenzen van merken als Nikon, Canon, Olympus of Fujifilm behouden hun waarde. Het maakt niet uit of er gebruikssporen te zien zijn. We baseren de hoogte van je vergoeding wel op de staat van je lenzen, maar in alle gevallen is ons prijsvoorstel meer dan behoorlijk.

Nog sneller je gebruikte objectieven verkopen

reBuy vindt dat we met zijn allen teveel gebruikte elektronica weggooien. Vaak is het met kleine aanpassingen volledig functioneel te maken en bovendien moeten we meer duurzaam gaan leven. Jij plukt hier de vruchten van. Wil je ons helpen met ons proces en zo nog sneller je geld ontvangen? Zou je dan het volgende willen doen?

  • Je gebruikte objectieven een goede schoonmaakbeurt geven;
  • je volledige adresgegevens op de verzenddoos schrijven.