Camera's en Lenzen verkopen en geld verdienen

1. Wat wil je verkopen? Categorie: {{ ctrl.categories[1].label }} Wijzig
2. Welk merk verkoop je? Merk: {{ ctrl.categories[2].label }} Wijzig
3. Type: Model: {{ ctrl.categories[3].label }} Wijzig
4. Type: Model: {{ ctrl.categories[4].label }} Wijzig
5. Type: Model: {{ ctrl.categories[5].label }} Wijzig
6. Type: Model: {{ ctrl.categories[6].label }} Wijzig
{{ filter.title|trans }}: {{ ctrl.activeFilters[filter.title].title }} Filter verwijderen

Zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Camera's en accessoires verkopen | Camera's en accessoires inkoop bij reBuy

Wil je graag je gebruikte cameras of gebruikte objectieven verkopen en direct geld incasseren? Dan hebben we precies de goede oplossing voor je. Leer nu reBuy kennen - eenvoudiger dan ooit, met slechts een paar klikken het maximale voor je gebruikte spullen! Of het nu een ouder Olympus E-300 model , het liefhebbersmodel Olympus E-P1 of misschien zelfs een top-camera is, zoals de Nikon D3200 - reBuy maakt het mogelijk om je gebruikte camera te verkopen.

Verder heb je bij ons de mogelijkheid om naast gebruikte camera's te verkopen, bij reBuy ook diverse accessoires of objectieven te gelde te maken. Onze overzichtelijke en eenvoudige website helpt je snel het juiste te vinden. Neem vandaag nog de kans en begin er gewoon mee.

Kies daartoe eerst de camera of de accessoires die je wilt verkopen in onze online-shop. Aan de hand van onze evaluatiecriteria berekenen we de inkoopprijs. De rest is nog maar een paar klikken! Rond de verkoop af en ontvang na controle van de artikelen je geld binnen enkele dagen.` Daarbij kun je jouw spullen zonder kosten en verzekerd naar ons opsturen.

Klanttevredenheid en service staan bij ons bovenaan. Een eerlijke beoordeling van je spullen is daarom erg belangrijk. Gebruik de mogelijkheid om bijzonder waardevolle en mooie momenten vast te houden als je jouw gebruikte camera kunt verkopen en niet simpelweg thuis stof wilt laten vangen. Maak plaats voor iets nieuws en maak tegelijkertijd ook andere mensen blij!