Camera's en Lenzen verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Camera's verkopen

Verdien geld met je camera verkopen

Wat is voor jou de reden waarom je jouw oude camera wilt verkopen? Het kan zo zijn dat jij echt werk wilt maken van fotografie en altijd de camera met de nieuwste snufjes nodig hebt. Misschien gebruik je jouw camera wel te weinig, bijvoorbeeld omdat je net zoals zovelen met je smartphone je foto's schiet. Of je vond hem achteraf lastig in het gebruik of minder goed bij je passen. Wat de reden ook is, nu zit je met een oude camera waarvan je vermoedt dat hij nog geld waard is, als je hem niet te lang in een lade stof laat vergaren.

Gebruikte camera's verkopen via reBuy

Je oude camera's zijn geld waard en soms zelfs veel geld. Je kunt natuurlijk zoals velen je oude camera aanbieden aan het kringloopcircuit. Je weet dan zeker dat je gebruikte camera terechtkomt bij een liefhebber die graag foto's wil maken, maar wellicht krap bij kas zit. Het is goed om te weten dat de camera waar jij zo van genoten hebt, een tweede leven krijgt. Je kunt hem proberen te verkopen via online advertenties, maar heb jij zin in uitgebreid e-mailverkeer en vreemden die langskomen om je camera te bekijken? Waarom zou je hem niet via reBuy verkopen?

Camera's verkopen bij reBuy en een nette prijs ontvangen

Het concept van reBuy is transparant en snel en gaat uit van twee simpele waarheden. Ten eerste willen we voorkomen dat de afvalberg in Nederland groeit. Duurzaam leven is noodzakelijk en wij gaan daar serieus mee om. Camera's bevatten onderdelen en stoffen die we graag uit het milieu houden. Deze grondstoffen en onderdelen zijn in de recycle-industrie gewoon geld waard, omdat je kunt besparen op kosten die gemaakt worden bij opnieuw fabriceren en grondstoffen delven, zowel financieel als milieutechnisch. Ten tweede willen we jouw gebruikte camera doorverkopen tegen gereduceerd tarief aan andere cameraliefhebbers. De opbrengst delen we met jou.

Hoe werkt een camera verkopen via reBuy?

Gebruikte camera's verkopen via ons gaat snel, simpel en comfortabel. Je geeft op onze website aan welk merk je hebt en welk type. Als je het niet honderd procent zeker weet, geef je gewoon je serienummer op. Onze database selecteert dan het juiste merk en het correcte type. We stellen je dan een aantal vragen over de conditie van je camera en geven je vervolgens een online prijsvoorstel. Als je dit accepteert, dan stuur je jouw camera naar ons op. De kosten voor verzending komen voor onze rekening. Na controle in ons magazijn wordt jouw verkoopprijs dan op je rekening bijgeschreven.

Je oude camera's verkopen en ze een nieuw leven gunnen

Ga je jouw camera verkopen via reBuy, dan ben je ervan verzekerd dat hij een tweede leven krijgt. Vaak zullen we wat kleine onderdelen vervangen zodat je camera weer als nieuw functioneert. Deze refurbished camera bieden wij dan aan in de verkoop. Een nieuwe geïnteresseerde in jouw oude camera koopt hem met veel voordeel en krijgt van ons een uitgebreide garantie. Zo wordt van oude camera's verkopen niet alleen het milieu, maar iedereen beter.