OnePlus telefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte OnePlus telefoon verkopen via reBuy

Ben je in het bezit van een OnePlus telefoon waar je weinig meer mee doet? Waarschijnlijk ben je ooit gevallen voor de kwaliteit en het uiterlijk van dit merk dat in 2013 in het Chinese Shenzen is opgericht. Als je een OnePlus 6, een OnePlus 5T, een OnePlus 5 of een ouder model smartphone ongebruikt in je kast hebt liggen, wil reBuy hem graag van je overnemen. We betalen er een goede prijs voor. Na een schoonmaakbeurt en een ingrijpend refurbishproces is je oude OnePlus weer zo goed als nieuw en 100% functioneel. Aan de nieuwe eigenaar geven we drie jaar garantie. Jij krijgt een mooi verkoopbedrag binnen enkele dagen op je rekening gestort.

Je OnePlus telefoon verkopen middels enkele eenvoudige stappen

Miljoenen tonnen consumentenelektronica worden jaarlijks weggegooid. Dit is slecht voor het milieu. Niet alleen komen er milieubelastende stoffen vrij. Veel grondstoffen zoals goud, zeldzame aardmetalen en platina zijn nog zeer goed herbruikbaar. reBuy werkt actief aan een duurzamere wereld. Voor jou is het verkoopproces makkelijk, doorzichtig en snel. Je geeft de gegevens van je OnePlus telefoon online door. Je ontvangt een eerste prijsvoorstel. Als je hiermee akkoord gaat, stuur je je gebruikte OnePlus telefoon naar ons op. Je betaalt geen verzendkosten en ook geen verzekering. Na een inspectie door onze technische dienst ontvang je een definitief prijsvoorstel. Als je dit accepteert, is de koop gesloten en kan je binnen enkele dagen je geld op je rekening verwachten.

Je OnePlus telefoon verkopen: een helder en snel verkoopproces

Je kunt de status van elke stap in het verkoopproces snel en eenvoudig online volgen. Wil je snel je gebruikte OnePlus telefoon verkopen, dan kun je ons hierbij helpen door het volgen van een aantal makkelijke stappen:

  • We vragen je alle persoonlijke bestanden, foto's en wachtwoorden te verwijderen.
  • Je zet je OnePlus smartphone terug naar zijn fabrieksinstellingen.
  • Je maakt je OnePlus telefoon schoon en stuurt hem op met je volledige adresgegevens op het pakket.