1. Welk merk verkoop je? Merk: {{ ctrl.categories[1].label }} Wijzig
2. Welk model heb je? Model: {{ ctrl.categories[2].label }} Wijzig
3. Type: Model: {{ ctrl.categories[3].label }} Wijzig
4. Type: Model: {{ ctrl.categories[4].label }} Wijzig
5. Type: Model: {{ ctrl.categories[5].label }} Wijzig
6. Type: Model: {{ ctrl.categories[6].label }} Wijzig
{{ filter.title|trans }}: {{ ctrl.activeFilters[filter.title].title }} Filter verwijderen

Zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Gebruikte Telefoons verkopen online | Telefoon inkoop bij rebuy.nl

Er liggen miljoenen mobieltjes in een la in Nederland. Hun eigenaars gebruiken ze niet meer, omdat ze te oud zijn en niet meer met de technologische eisen van de huidige generatie kunnen meekomen. Wie zijn oude mobieltje wil verkopen, kan bij rebuy.nl goed geld verdienen.

Dankzij rebuy.nl is het waard om op internet je mobieltje te verkopen. Wil je een smartphone verkopen, bijvoorbeeld een HTC One A9, een Samsung Galaxy S4 Zoom , of een iPhone 5S , is dat bij ons kinderspel. Want onze online-shop rebuy.nl heeft zich op de inkoop van mobieltjes gespecialiseerd. De eenvoudige inkoop van mobiele telefoons wordt ondersteund door de overzichtelijke opbouw van de website. Als je jouw artikel hebt gevonden, kun je op mobiele telefoon verkopen klikken. Je kunt nu nog meer gebruikte mobieltjes verkopen of naar je winkelmandje gaan en vervolgens naar de kassa om de inkoop van je mobiele telefoon af te ronden. Hier hoef je nu alleen nog maar op "Bestelling afronden" te klikken. Aansluitend wordt je de bevestiging voor de inkoop van je mobieltje getoond. Daarna kun je op het postagentschap het opsturen van de mobiele telefoon regelen. Je kan de artikelen kosteloos aan ons opsturen. Als de telefoon bij ons is binnengekomen, krijg je onmiddellijk een bevestigingsmail voor de mobieltjesinkoop.

Voor een mobieltje in de verkoop gaat, wordt hij aan een uitgebreide kwaliteitstest onderworpen. Elke mobiele telefoon die reBuy bereikt, wordt na binnenkomst handmatig door ons grading-team gecontroleerd. Hiervoor hebben we een aantal gestandaardiseerde eigenschappen, die beschrijven hoe goed een ingestuurde mobiele telefoon gebruikt kan worden. Deze worden zeer nauwkeurig en streng gecontroleerd, zodat je als koper een hoge kwaliteit kunt verwachten. Daarbij wordt niet alleen naar kwaliteitskenmerken als zodanig gekeken, maar ook naar vermindering van elk van die attributen. Daarbij zijn bijvoorbeeld kenmerken zoals de optische toestand (krassen, scheuren, afgebroken onderdelen) van groot belang. Daarna wordt het mobieltje gedetailleerd getest. Kenmerken zoals waterschade, het functioneren van de toetsen, de batterij en de luidsprekers zijn slechts een onderdeel van de in totaal 43 kenmerken die bij een gebruikte mobiele telefoon gecontroleerd worden. Met vermindering wordt bedoeld hoe groot de schade is. Een klein krasje is minder erg dan een diepe barst in het scherm van de telefoon. Een krasje op het scherm is geen grote schade, maar kan toch tot downgrading (daling van de inkoopprijs) leiden.

Als klant kun je al voor de verkoop een eerste indruk van de kwaliteit van de telefoon krijgen. Heeft hij waterschade, diepe krassen, doen de toetsen het, is de batterij origineel of is de luidspreker kapot? Zou jij je mobieltje in deze toestand willen kopen? Hoe beter de staat, des te meer geld je voor je gebruikte mobieltje krijgt. Het is daarom aan te raden om voorzichtig met je mobieltje om te gaan, zowel voor jou als verkoper als voor de koper van je telefoon.

Niet gewoon je mobieltje weggooien - mobieltjes recyclen! Na de verkoop van het mobieltje kun je jouw tegoed bekijken en laten uitbetalen als je het op je bankrekening over wilt laten maken. De inkoop van mobiele telefoons via rebuy.nl gaat met talrijke voordelen gepaard. Hier kun je jouw gebruikte mobieltje verkopen - voor een vaste prijs en zonder lange veilingen. Het is mogelijk om niet alleen een enkel mobieltje te verkopen, maar ook de inkoop van meerdere telefoons tegelijkertijd. Als de inkoop van het mobieltje is afgesloten, volgt de overschrijving van het geld binnen een werkdag. De acceptatie van het artikel, bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S7, of een Sony Xperia Z2, gebeurt slechts een paar dagen na de inkoop en verzending van het mobieltje. Daarmee is de inkoop van mobieltjes via rebuy.nl makkelijk, snel en ongecompliceerd. Mobieltjes recyclen: probeer het nu uit: oud mobieltje verkopen - geld incasseren.