Telefoons verkopen en geld ontvangen

Zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Telefoons verkopen

Moeiteloos je oude telefoon verkopen via reBuy

Bijna iedereen heeft ze wel: oude telefoons die je nooit meer gaat gebruiken. Jammer, want op die manier heeft niemand er iets aan. Het is dan een goed idee om je oude telefoon te verkopen, maar natuurlijk wil je dat wel via een betrouwbare partner doen. Via reBuy kun je eenvoudig gebruikte telefoons verkopen tegen een eerlijke prijs zonder dat je daarbij eindeloos moet onderhandelen.

Hoe kan ik mijn oude telefoon verkopen?

Wij maken het eenvoudig voor je om je gebruikte mobiel te verkopen. Via onze site kies je het merk en het model. Wij kopen vrijwel alle grote merken in. Dus als je een Samsung, Nokia of Apple hebt liggen, kun je daarmee bij ons terecht. Vervolgens vragen we je om wat extra informatie over de staat van het toestel waarop wij het eerste prijsvoorstel baseren. Indien dit naar wens is, stuur je je oude telefoon kosteloos en verzekerd naar ons op. Wij testen vervolgens de of de telefoon inderdaad in de aangegeven staat verkeerd en betalen je daarna uit. Zo kun jij het oude toestel cashen en krijgt je apparaat een nieuw leven.

De kwaliteit bepaalt de prijs bij telefoons verkopen

Bij het verkopen van een mobiel draait het natuurlijk om de kwaliteit van de telefoon. Waarschijnlijk zou jij als koper ook meer betalen voor een oude mobiel die er nog perfect uitziet. Bij het verkopen van je gebruikte mobiel geef je aan hoe veel gebruikssporen het toestel heeft. Ziet het toestel er nog goed uit of zijn er krassen of andere beschadigingen? Wij onderverdelen oude telefoons in vier condities namelijk:

  • Als nieuw: als er weinig tot geen gebruikerssporen zijn
  • Zeer goed: hierbij zijn er lichte krassen aanwezig, die niet voelbaar zijn
  • Goed: er kunnen voelbare gebruikerssporen aanwezig zijn
  • Sterk gebruikt: het apparaat laat meerdere gebruikerssporen zien maar functioneert volledig

Waarom zou je je oude telefoon verkopen?

Wanneer je je telefoon niet meer gebruikt, ligt deze ergens doelloos in een lade. En dat terwijl je er geld mee kunt verdienen! Bovendien is het beter voor het milieu om dergelijke producten een nieuw leven te geven. Wanneer je ervoor kiest om je oude telefoon te verkopen, betekent dit dat het apparaat niet bij het afval terechtkomt waardoor er bovendien geen grondstoffen ingewonnen dienen te worden om een nieuw apparaat te produceren.

Gebruikte telefoons verkopen aan reBuy

Waarom zou je voor reBuy kiezen? Het verkopen van je telefoon bij reBuy is makkelijk, transparant en snel. Verzending van en naar reBuy is gratis en bovendien verzekerd. Is iets niet helemaal duidelijk of heb je ergens hulp bij nodig? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.