Sony verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Sony telefoon verkopen via reBuy

Bij de fabricage van Sony telefoons worden hoogwaardige materialen gebruikt. Ook hebben Sony telefoons componenten waarin zeldzame aardmetalen zijn verwerkt. Daarom is het zonde als een smartphone van Sony te snel wordt afgedankt en weggegooid. Jaarlijks dumpen we met zijn alle vele tonnen elektronica op de vuilnisbelt. Vaak zijn gebruikte Sony telefoons uitstekend te repareren en kunnen we de onderdelen milieubewust recyclen. reBuy geeft jouw gebruikte Sony telefoon een nieuw leven. Bovendien levert dat jou ook nog eens geld op.

Online je Sony telefoon verkopen levert je voordelen op

Maak bij reBuy een account aan en geef de specificaties van je oude Sony telefoon door. reBuy doet je vervolgens een prijsvoorstel. Zeker als jouw oude Sony thuishoort in de Xperia X-, Xperia Z- of Xperia T-serie, zijn wij bijzonder geïnteresseerd. Heb je ons eerste bod geaccepteerd, dan kun je het verzendlabel uitprinten dat je van ons in pdf-format krijgt. Wij betalen de verzendkosten en de nodige verzekering. Als je telefoon bij ons binnenkomt, krijgt deze een grondige inspectie. Aan de hand van de resultaten van ons onderzoek ontvang je jouw definitieve prijsvoorstel. Accepteer je dit, dan staat het geld snel op je rekening. Zo creëer je gemakkelijk extra budget voor je nieuwe smartphone.

Je gebruikte Sony telefoon verkopen: hoe gaat dat in zijn werk?

Jij mag van ons een kristalhelder verkoopproces en uitbetaling verwachten waarbij je alle stappen en acties eenvoudig online kunt volgen. Voordat je jouw Sony telefoon naar ons opstuurt, vragen we je om een aantal stappen te nemen:

  • Verwijder eigen bestanden, apps en al je privacygevoelige gegevens.
  • Verwijder eventuele blokkades en wachtwoorden.
  • Zet je smartphone terug naar zijn fabrieksinstellingen.
  • Maak je telefoon zo goed mogelijk van buiten schoon.
  • Controleer je gegevens op het adreslabel en verpak je Sony telefoon goed.