Fitness tracker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte fitness trackers verkopen via reBuy

Wist je hoeveel afgedankte elektronica jaarlijks op vuilnisbelten belandt? We praten over miljoenen tonnen wereldwijd. Elektronica bevat waardevolle onderdelen en stoffen die slecht zijn voor het milieu. Dit moet beter en duurzamer kunnen en reBuy neemt zijn verantwoordelijkheid. Wij geven gebruikte elektronica een nieuwe bestemming. Na een refurbishproces zijn gebruikte elektronische apparaten weer 100% functioneel. Een nieuwe eigenaar koopt ze in met een aanzienlijk prijsvoordeel en krijgt bovendien drie jaar garantie.

Voorkom milieuschade door online je fitness trackers te verkopen

Jij, als eigenaar van gebruikte fitness trackers, mag van reBuy een uitstekende vergoeding tegemoet zien. Meld je afgedankte fitness trackers online aan en je ziet meteen een eerste prijsindicatie. We sturen je een verzendetiket per e-mail en betalen alle kosten van verzending en verzekering. Na een technische beoordeling geven we je onze definitieve prijs. Accepteer je ons aanbod, dan storten we je geld binnen enkele dagen op je bankrekening. Dat is veel lucratiever dan simpelweg weggooien en het milieu belasten.

Welke fitness trackers zijn te verkopen?

reBuy is met name geïnteresseerd in fitness trackers van Samsung. Deze populaire devices blijven hun waarde behouden, ook al hebben ze zichtbare gebruikssporen. Is je oude fitness tracker nog smetteloos? Dan is je vergoeding hoger dan voor een exemplaar met gebruikssporen. Ook voor duidelijk gebruikte apparaten betalen we een meer dan redelijke vergoeding.

Je gebruikte fitness trackers verkopen levert alleen voordelen op

Jij ontvangt snel geld, reBuy verdient eraan, een nieuwe eigenaar koopt je oude fitness tracker voor een aantrekkelijke prijs en het milieu wordt niet extra belast. Onze werkwijze kent alleen winnaars. Als je ons helpt, staat je geld nog sneller op je bankrekening. We vragen je dit te doen:

  • alle persoonlijke bestanden, instellingen en wachtwoorden te verwijderen;
  • je fitness tracker terug te zetten in de fabrieksinstellingen;
  • je fitness tracker schoon te maken;
  • je complete adresgegevens te vermelden bij de verzending.