Wearables verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Wearables verkopen

Gebruikte wearables verkopen met reBuy

Smartwatches zijn enorm geëvolueerd sinds ze op de markt werden geïntroduceerd, en heel wat mensen zijn intussen al aan hun tweede of derde model toe. Er worden steeds meer functies toegevoegd, de designs worden steeds innovatiever en de watches steeds kleiner en handiger. Ben je zelf eigenaar van één of meer gebruikte exemplaren die je niet meer draagt, dan is reBuy de partner bij uitstek om ze te verkopen. Je krijgt een eerlijke prijs en je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een koper. Zo liggen ze niet langer in de weg en je verdient er ook nog eens geld mee.

Waarom je gebruikte smartwatch verkopen bij reBuy?

Er zijn verschillende redenen om je gebruikte wearables te verkopen bij reBuy. Eerst en vooral ben je bij ons verzekerd van een correcte prijs, een eenvoudig inkoopproces en een snelle uitbetaling. Alles wordt op een transparante manier online afgehandeld zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over kopers en afspraken.

Daarnaast gun je jouw smartwatch een tweede leven, wat een positief effect heeft op het milieu. Duurzaam omgaan met gebruikte producten zorgt ervoor dat er minder grondstoffen gebruikt worden en de ecologische voetafdruk verkleint. In een wereld waarin we vaak onnodig veel consumeren, is dit erg belangrijk.

Een derde voordeel is de zekerheid dat je gebruikte elektronica gereinigd en gewist naar de volgende gebruiker gaat. ReBuy verkoopt namelijk refurbished elektronica, wat inhoudt dat jouw wearable volledig leeg en 100% functionerend wordt doorverkocht. Je kunt erop rekenen dat er geen gegevens zijn achtergebleven op je toestel, iets wat vaak wel het geval is wanneer je het zelf verkoopt.

Wearables verkopen: hoe verloopt de procedure?

Bij reBuy je gebruikte smartwatch verkopen, doe je in drie eenvoudige stappen.

Allereerst geef je online aan welke wearable je wilt verkopen aan de hand van een gebruiksvriendelijke tool. Je geeft het merk, het type en de conditie van je wearable aan. Daarna krijg je een prijsvoorstel en kun je het pakje gratis en verzekerd verzenden.

Wanneer reBuy je gebruikte wearable ontvangt, wordt deze nagekeken en indien nodig ontvang je een aangepast prijsvoorstel dat je kunt aanvaarden of weigeren. In het laatste geval wordt je wearable gratis geretourneerd. Ga je akkoord, dan wordt je watch gereinigd en klaargemaakt voor verkoop.

Het geld ontvang je op je reBuy account vanwaar je het eenvoudig over kunt maken op je bankrekening.

Gebruikte wearables verkopen? Dit zijn de voorwaarden:

Vanzelfsprekend moet je wearable volledig functioneel zijn. Tenslotte is het de bedoeling dat iemand anders er binnenkort veel plezier aan zal beleven. Omdat niet iedereen dezelfde behoeftes heeft, koopt reBuy een ruim assortiment in. De Apple watch, Samsung of Sony wearables komen in aanmerking, maar ook minder bekende merken. Ook op het vlak van functies is er een ruime keuze. Waar de ene persoon op zoek is naar een wearable die zowel een verbinding met zijn gsm als email maakt en bovendien het weer, sportprestaties, hartslag en spraakbediening omvat, is voor de andere een versie met basic functies ruim voldoende. Twijfel dus niet langer en ga je smartwatch verkopen met reBuy.