1. Wat wil je verkopen? Categorie: {{ ctrl.categories[1].label }} Wijzig
2. Welk model verkoop je? Model: {{ ctrl.categories[2].label }} Wijzig
3. Type: Model: {{ ctrl.categories[3].label }} Wijzig
4. Type: Model: {{ ctrl.categories[4].label }} Wijzig
5. Type: Model: {{ ctrl.categories[5].label }} Wijzig
6. Type: Model: {{ ctrl.categories[6].label }} Wijzig
{{ filter.title|trans }}: {{ ctrl.activeFilters[filter.title].title }} Filter verwijderen

Zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Gebruikte waerables verkopen op reBuy.nl

reBuy is je online verkoopshop voor gebruikte spullen. Hier kun je gebruikte smartwatches verkopen voor een onvergelijkbare prijs.

Smartwatches zijn niet enkel een mooi accessoire, zo’n wonderbaarlijk horloge heeft ook enkele bijzondere functies, die je binnen handbereik goed kan gebruiken. Hoogstwaarschijnlijk zal deze technische sensatie ons in de toekomst nog met veel meer functies verrassen. Het display informeert je over binnenkomende e-mails, het weerbericht en beschikt over features met internet en apps. Er kunnen vele redenen zijn waarom je een gebruikte smartwatch zou willen verkopen. Doe het milieu en je portemonnee een plezier door je smartwatch eenvoudig aan reBuy te verkopen.

Om bijvoorbeeld een gebruikte Samsung Galaxy Gear , of Sony SmartWatch 3 te kunnen verkopen, hoef je bij reBuy maar een paar stappen te ondernemen. Je kiest eenvoudig het model, vult enkele vragen in over de huidige staat van je artikel en verzend het artikel naar reBuy!

In het voorjaar van 2015 verscheen voor de eerste keer de Apple Watch in de winkels, die met veel technische highlights uitgerust is. Dit apparaat kan bediend worden met spraakbediening, een touchscreen of de digitale kroon. Vooral door fitnessfanaten kan de Apple Watch Sport gebruikt worden, gezien hij sensoren voor het meten van hartfrequentie en speciale positie- en versnellingssensoren heeft. Bij reBuy kun je nog meer gebruikte Apple Watches verkopen, bekijk eenvoudig ons ruime aanbod.