Refurbished JBL kopen | 3 jaar garantie | reBuy (41)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Ruisonderdrukking
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Jbl koptelefoon kopen

Een refurbished JBL koptelefoon kopen bij reBuy

Het Amerikaanse bedrijf JBL geniet al meer dan een eeuw een zeer goede naam op het gebied van geluidsapparatuur. JBL maakt al vele jaren geluidsapparatuur voor professionele concertzalen en studio's, naast consumentenelektronica van hoge kwaliteit. JBl staat bekend als innovatief, met een duidelijke focus op optimale geluidskwaliteit. In het assortiment vind je gegarandeerd uitstekende in-ear-, on-ear- en over-ear-koptelefoons, zowel modellen met snoer als wireless koptelefoons. Bij reBuy kun je voor een interessante prijs een refurbished JBL koptelefoon kopen.

Een JBL koptelefoon tweedehands kopen met veel zekerheid

Als je koptelefoon aan vervanging toe is en je moet op je budget letten, dan kun je een tweedehands JBL koptelefoon kopen. Echter, je loopt daarbij een aantal risico's. Veel kanalen voor tweedehands goederen kennen nauwelijks een garantietermijn en ook weet je niet of alles nog wel naar behoren werkt. Bij reBuy werkt het anders. Alle JBL koptelefoons die wij te koop aanbieden hebben een grondige technische inspectie ondergaan. Alle minder goed presterende en defecte onderdelen hebben we vervangen. Onze refurbished koptelefoons zijn volledig functioneel en daar durven we gerust drie jaar garantie op te geven.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished JBL koptelefoon met gebruikssporen

Als je een gebruikte JBL koptelefoon koopt, kan het gebeuren dat hij aan de buitenkant gebruikssporen vertoont. Dit geldt ook voor de refurbished exemplaren van reBuy. We geven je echter de garantie dat eventuele gebruikssporen nooit van invloed zijn op de werking van je koptelefoon. Sterker nog, als jij gebruikssporen wilt accepteren, geven we je nog meer prijsvoordeel, tot wel 50% van de nieuwwaarde. Alle koptelefoons plaatsen we in een van deze vier gebruikscategorieën en per koptelefoon geven we de categorie duidelijk aan:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke JBL koptelefoon heeft actieve onderdrukking van achtergrondgeluid?

Wie echt van muziek wil genieten, stoort zich vaak aan het aanwezige achtergrondgeluid. De volumeknop hoger zetten kan helpen, maar dit is vaak niet goed voor je gehoor. Met een koptelefoon die door middel van anti-geluid het achtergrondgeluid effectief wegfiltert, kun je alles van je favoriete muziek goed horen, zonder afleidingen. Gaat je voorkeur uit naar een in-ear-model, kies dan bijvoorbeeld de JBL Everest Elite 150 NC. Deze draadloze koptelefoon geeft je bovendien 14 uur continue speeltijd. De JBL Duet of Everest Elite 750 NC zijn geschikte over-ear-modellen. Met de JBL app kun je de mate van achtergrondgeluid zelf regelen.

Welke JBL koptelefoon is een goed in-ear-model voor sporters?

Als je graag sport en tegelijkertijd van muziek wilt genieten, kun je het beste kiezen voor een draadloze in-ear-koptelefoon die bestand is tegen zweet en vocht. Ook is het van belang dat hij een zeer goede pasvorm heeft of aan je oorschelp kan worden bevestigd. Een goede JBL in-ear-sportkoptelefoon met bevestiging vind je in de JBL Reflect-serie. Je kunt ook kiezen voor de Endurance Peak- of Free X-koptelefoons, die er uitzien als oordopjes. De JBL Endurance Dive, met ingebouwde MP3-speler, is zeer geschikt voor zwemmers en gegarandeerd waterdicht.