Refurbished Beats by Dr. Dre kopen | 3 jaar garantie | reBuy (16)

Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Beats by dr dre speaker kopen

Een refurbished Beats by Dr Dre speaker van reBuy

Beats by Dr Dre werd in 2006 opgericht in Californië. Aan de basis van het bedrijf staan twee grote namen uit de Amerikaanse muziekindustrie, producer Jimmy Iovine en producer en rapper Dr Dre. Beats by Dr Dre concentreert zich op speakers en koptelefoons en exploiteert tevens een streamingdienst. Beats by Dr Dre werd in 2014 verkocht aan het elektronicabedrijf Apple, dat het merk een eigen identiteit laat behouden. Bij reBuy kun je met veel voordeel een uitstekend functionerende refurbished Beats by Dr Dre speaker kopen.

Een refurbished Beats by Dr Dre speaker kopen levert voordelen op

Door een gebruikte Beats by Dr Dre speaker te kopen, kun je in eerste instantie een prijsvoordeel behalen. De kans bestaat echter dat je speaker in het binnenwerk verontreinigd is of inmiddels versleten onderdelen bevat. De kosten van noodzakelijke reparaties kunnen je prijsvoordeel dan teniet doen. Bij reBuy loop je deze risico's niet. Elke speaker wordt door onze technische afdeling van binnen grondig schoongemaakt. Ook controleren onze technische mensen alle onderdelen op een ongestoorde werking. Minder goed functionerende onderdelen vervangen ze. Als wij een Beats by Dr Dre speaker verkopen, is hij te allen tijde 100% functioneel. We geven je hierop drie jaar garantie.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Beats by Dr Dre speaker met gebruikssporen

Aan de buitenkant kan een refurbished Beats by Dr Dre speaker krasjes, vlekken en kleine beschadigingen vertonen. Deze uiterlijke gebruikssporen hebben echter geen invloed op de volledige functionaliteit van je speaker. reBuy geeft je een extra prijsvoordeel als je bereid bent gebruikssporen voor lief te nemen. Hoe meer gebruikssporen je wilt accepteren, hoe groter je prijsvoordeel. Je maximale prijsvoordeel kan tot wel 50% van de nieuwprijs bedragen. Elke Beats by Dr Dre speaker plaatst reBuy in een van deze vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Met welke refurbished Beats by Dr Dre speaker krijg je een klassiek boombox-effect?

De klassieke boombox uit de jaren tachtig maakt een comeback, maar is veel kleiner en niet meer geschikt voor cassettebandjes. Beats by Dr Dre heeft enige jaren geleden de Dr Dre Portable Beatbox uitgebracht. Je bedient hem via bluetooth en hij geeft je een helder geluid in alle regionen, met nadruk op het volle basgeluid dat karakteristiek is voor een echte boombox. De Portable Beatbox wordt niet meer geproduceerd. De veel kleinere Beats by Dr Dre Pill+ is eveneens als boombox in te zetten.

Werkt de Pill+ app van mijn refurbished Beats by Dr Dre speaker met elke smartphone?

De nieuwe Beats by Dr Dre Pill+ lijn is een kleine en handzame speaker die opvalt door zijn kristalheldere en volle geluid. Om deze speaker optimaal te bedienen kun je de bijbehorende Pill+ app zowel in de Apple Store als via Google Play downloaden. Met deze app kun je een tweede Beats by Dre Pill+ speaker aansluiten en vrienden toestaan hun playlist te delen. Deze app is geschikt voor iPhone 5 en hoger. Heb je een Android smartphone, dan moet deze minimaal over Android 4.3 beschikken.