Refurbished Bose kopen | 3 jaar garantie | reBuy (63)

Verschijningsjaar
arrow-down
AUX
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Bose speakers kopen

Refurbished Bose speakers kopen bij reBuy

De naam Bose staat in de wereld van audioliefhebbers terecht goed bekend. Deze Amerikaanse firma maakt speakers, koptelefoons en soundsystems van zeer hoge kwaliteit die opvallen door hun dynamische en volle geluid. Dit bedrijf was een van de eersten die koptelefoons ontwikkelden met een actieve onderdrukking van achtergrondgeluid. Voor veel Space Shuttle-missies gebruikte NASA bewust Bose koptelefoons om astronauten tegen gehoorschade door achtergrondgeluid te beschermen. Wie op zoek is naar Bose boxen of een multimedia speaker system, kan bij reBuy met veel voordeel zijn refurbished Bose speakers kopen.

De werkwijze van reBuy

Een refurbished bluetooth speaker, wat houdt dat in? Het verschil met tweedehands Bose speakers kopen, is dat refurbished speakers onderworpen zijn aan een uiterst strenge controle. Het binnenwerk en de onderdelen worden grondig gereinigd en getest. Werken bepaalde onderdelen niet meer zoals ze behoren te doen, dan vervangen we ze. Pas wanneer we volledig tevreden zijn en de speaker weer functioneert zoals een nieuw exemplaar zou doen, wordt deze weer verkocht. De bijgeleverde service is als volgt:

  • 100% functionaliteit
  • 21 dagen 'niet goed, geld terug' garantie
  • 3 jaar garantie op kwaliteit en werking van het product

De verschillende condities van gebruikte Bose speakers

Je refurbished Bose speakers werken net zo goed als nieuwe Bose speakers. Het binnenwerk is gegarandeerd 100% in orde, maar de staat van de buitenkant bepaalt de prijs. Hoe meer uiterlijke gebruikssporen, hoe voordeliger je Bose speakers. Alle refurbished Bose speakers worden door reBuy onderverdeeld in een van de volgende vier klassen, die duidelijk vermeld staan bij elk refurbished device in onze webshop:

  • Als nieuw: geen of minimale, niet-voelbare gebruikssporen
  • Zeer Goed: minimale en niet-voelbare gebruikssporen
  • Goed: Enkele voelbare gebruikssporen zijn aanwezig
  • Sterk gebruikt: duidelijke en ook voelbare gebruikssporen

Welke refurbished Bose speakers is aan te raden?

In het assortiment van reBuy zul je refurbished Bose speakers zien in veel bekende moderne lijnen. Zo hebben wij regelmatig exemplaren uit de SoundDock-range, Soundlink-serie of het SoundTouch-assortiment. Een Bose bluetooth speaker uit de Soundlink-serie is zeer geschikt als je muziek via je smartphone of tablet zowel binnen als buiten in hoge geluidskwaliteit wilt horen. Wie thuis in elke ruimte muziek wil horen en het per ruimte wil kunnen instellen, kan kiezen voor het Bose SoundTouch multiroom-systeem.

Welke bluetooth Bose speaker is waterdicht?

In de Bose Soundlink-range vind je een aantal speakers die gegarandeerd waterdicht zijn, ook al vallen ze in het water. Een ideale keuze als je wilt genieten van optimaal geluid op de camping of in een boot. De Soundlink modellen zijn gemaakt van siliconenrubber, waardoor deze niet enkel tegen water beschermd zijn, maar ook tegen stoten. Omdat de technologie in de speaker tevens door deze siliconen omringt is, overtreft hij zelfs de IPX7-classificatie!