Refurbished Google kopen | 3 jaar garantie | reBuy (39)

Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Google telefoon kopen

Uitblinken met een Refurbished Google smartphone

Voordelig een van de beste smartphones kopen? Met een refurbished Google telefoon van reBuy zit je goed. Zoals je misschien wel weet zijn er uit de samenwerking tussen het Taiwanese HTC en Google de mooiste producten tot stand gekomen. Allemaal uitstekende smartphones met klinkende kwalificaties. Je treft ze voordelig aan op de website van reBuy. Kopen bij reBuy levert jou de volgende voordelen op:

  • 100% functionerend toestel
  • tot 50% prijsvoordeel
  • 21 dagen retour garantie en 3 jaar garantie

Veilig een tweedehands Google telefoon kopen

Wanneer je op de website van reBuy gaat shoppen, is het in één oogopslag duidelijk in welke staat je gebruikte Google telefoon zich bevindt. Om te beginnen is de binnenzijde altijd 100% in orde. Elk toestel wordt zorgvuldig gecheckt door onze technici. Zij reinigen het binnenwerk en vervangen onderdelen als dit nodig blijkt. Vervolgens hanteren we bij reBuy vier heldere prijscategorieën. Het prijsverschil wordt hierbij slechts door de uiterlijke staat bepaald. Je kunt een Google telefoon tweedehands kiezen:

  • Als nieuw: zo goed als nieuw
  • Zeer goed: lichte, niet voelbare gebruikssporen
  • Goed: voelbare gebruikssporen
  • Sterk gebruikt: meerdere voelbare gebruikssporen

Refurbished Google telefoon kopen van recente datum

Telefoonmaker HTC is inmiddels gedeeltelijk onderdeel geworden van Google. Je kunt dus met een gerust hart zeggen dat je met een gebruikte Google telefoon een smartphone koopt van een goed 'huismerk'. In ons overzicht zie je diverse Google Pixel modellen staan. Je kunt hierdoor voordelig een refurbished Google telefoon kopen die thuishoort in de hogere prijscategorie. Kijk je naar de Google Pixel 2, dan zie een gebruikte Google telefoon die recent verscheen in 2017. Let op de verschillen in werkgeheugen. Dit varieert van 64 GB tot 128 GB. Je begrijpt dat een dubbel werkgeheugen je smartphone veel sneller laat werken.

Google telefoon tweedehands: hoe goed is de 12 MP camera?

Met je refurbished Google telefoon haal je een veelzijdig multimedia apparaat in huis. Natuurlijk kun je ermee bellen. Maar waarschijnlijk zul je vooral je tweedehands Google telefoon kopen om er foto's mee te maken en op internet te gaan. Haal de benodigde apps uit de Google Playstore. Je toestel zorgt automatisch voor het installeren en jij kunt gelijk aan de slag. Foto's maken met je refurbished Google telefoon is een schitterende ervaring. Levensechte kleuren springen jou van je scherm tegemoet.

Bij refurbished Google telefoon kopen: onbeperkte foto opslag?

Natuurlijk kun je bij reBuy je tweedehands Google telefoon kopen in verschillende kleuren. Ze verschijnen in zwart, wit en zilver op je scherm. Belangrijker nog is de opslagruimte die je nodig hebt. De omvang van genomen foto's en video's is de laatste jaren flink gegroeid. Logisch, want het aantal MP's van de camera groeit steeds verder. Daarom is het ideaal dat je ook met een refurbished Google telefoon profiteert van de onbeperkte foto-opslagmogelijkheid die Google biedt. Zelfs videomateriaal in 4 K schrijf je probleemloos weg. Het blijft allemaal netjes in de cloud van Google staan en het kost je geen cent!