Audio verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Audio verkopen

Op zoek naar een partner om gebruikte audio te verkopen?

Heb je nog een koptelefoon of speakers liggen die perfect werken, maar die je niet meer gebruikt? Dan is reBuy de partner bij uitstek om ze te verkopen. Zelf op zoek gaan naar een koper neemt meestal veel tijd in beslag. Bovendien moet je mensen die je niet kent toelaten in je woning en over de prijs onderhandelen. Allemaal zaken die je misschien liever vermijdt. Als je via ons verkoopt, is dit niet nodig. Bovendien kun je rekenen op een eerlijke en transparante prijs en een eenvoudig proces dat als vanzelf gaat.

Welke audio kun je verkopen bij reBuy

De producten die wij inkopen, verkopen wij na een reiniging, eventuele reparatie en controle verder aan klanten die op zoek zijn naar refurbished audio-apparaten. Het is dus belangrijk dat je elektronica in goede staat is en 100% functioneert. Op het gebied van audio.apparatuur kun je bij ons terecht voor zowel de inkoop van je koptelefoons als speakers. Zowel de on-ear als over-ear koptelefoon zijn opgenomen in het assortiment van reBuy. De oorkussen worden ontsmet of vervangen zodat ze 100% hygiënisch zijn voor verkoop. Ook waar het de speakers betreft, is het aanbod en dus ook de inkoop ruim en divers. Tenslotte vraagt elke ruimte en toepassing om een andere geluidsinstallatie.

Audio verkopen: hoe ga je te werk?

Je audio verkopen bij reBuy is eenvoudig en snel.

Stap 1: Geef online aan welke audio je wilt verkopen. Je duidt aan om welke categorie het gaat, welk merk en welk type. Aan de hand van de door jou ingegeven informatie ontvang je een prijsvoorstel. Ga je hiermee akkoord, dan stuur je jouw gebruikte audio gratis en verzekerd naar reBuy.

Stap 2: Zodra wij jouw pakje ontvangen, gaan we aan de slag. We kijken na of alles naar behoren functioneert en reinigen de audio-apparaten. Wanneer we je audio-product in een andere staat ontvangen dan verwacht, geven we je een aangepast prijsvoorstel. Je kunt dit aanvaarden of vragen om alles kosteloos en verzekerd terug te sturen.

Stap 3: Ben je akkoord gegaan met het prijsvoorstel, dan ontvang je het afgesproken bedrag op je reBuy-account. Vanuit hier kun je het overmaken naar je eigen bankrekening. Of misschien heb je je oog op een andere refurbished product bij reBuy die je wilt kopen voor een interessante prijs?

Waarom je gebruikte audio verkopen?

In onze wegwerpmaatschappij worden voortdurend waardevolle spullen weggegooid die nog een tweede leven zouden kunnen krijgen. Hierdoor gaan waardevolle grondstoffen verloren en wordt onze ecologische voetafdruk steeds groter. Wanneer je voor reBuy kiest, kies je voor duurzaamheid. Doordat jouw audio-producten verder verkocht worden aan iemand anders, verhoogt de levensduur en gaan waardevolle apparaten niet zomaar verloren.

Gebruikte audio-apparaten verkopen in combinatie met andere elektronica

Heb je behalve gebruikte audio apparaten nog andere elektronica staan die je wilt verkopen? Vraag dan in één keer een offerte voor al je spullen aan. Zo hoef je maar één keer naar het postkantoor te gaan om je pakje te verzenden en is je kast meteen volledig opgeruimd. Dankzij de prima service en de snelle uitbetaling heb je voor je het weet een budget om leuke dingen mee te doen.