Koptelefoons verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Koptelefoon verkopen | Koptelefoon inkoop bij reBuy

Heb je nog koptelefoons thuis liggen die je niet meer gebruikt? Verkoop je gebruikte kopetelefoon bij reBuy en ontvang het verkoop bedrag eenvoudig op je bankrekening. Ontdek de voordelen van reBuy: met een paar muisklikken kun je jouw oude koptelefoon verkopen. Wij kopen verschillende merken zoals bijvoorbeeld: Beats by Dr. Dre , Bose of Sennheiser. reBuy biedt de mogelijkheid om verschillende merken en modellen koptelefoons te verkopen.

In de plaats van je tweedehands apparaten via een marktplaats te verkopen kan je dit veel gemakkelijker doen namelijk door het product gelijk aan reBuy te verkopen. Je hoeft geen koper te vinden om de koptelefoon te verkopen. Ook biedt reBuy een vaste prijs, onderhandelen is dus ook niet nodig. Op onze website kan je gemakkelijk het juiste model vinden.

Klik op de categorie ‘koptelefoons’ en daarna kun je uit merken zoals : Teufel , Bose, Sony en vele anderen.

Voordat je een verkoop afsluit moet je een paar vragen beantwoorden over de staat van de koptelefoon. Nadat je de koptelefoon hebt beoordeeld biedt reBuy een prijs. Als je het eens bent met de prijs hoef je de koptelefoon alleen nog maar naar reBuy op te sturen. De verzending is gratis en de zending is ook verzekerd. Nadat de koptelefoon bij ons is afgeleverd beoordelen onze experten de staat van het product en ontvang je heb geboden bedrag op je reBuy account.

Klant tevredenheid, service en qualiteit staan bij reBuy op de eerste plaats. Een eerlijke beoordeling van de apparaten is daarbij zeer belangrijk. Met beveiligde betalingsmogelijkheden biedt reBuy ook een veilige manier om het geld naar je rekening over te schrijven. Door je oude koptelefoon te verkopen geef je een tweede leven aan het product, maak je een andere muziekliefhebben blij en verdien je ook nog geld!